ben affleck jennifer garner
Divertisment

Fosta soție a lui Ben Affleck, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum arată corpul lui Jennifer Garner

Jennifer Garner a fost surprinsă bucurându-se de o zi însorită pe plajele din Malibu. Actrița și-a etalat corpul într-un costum de baie dintr-o singură bucată, în timpul unei plimbări alături de o prietenă.

Potrivit surselor din anturajul ei, Jennifer Garner stă cu familia într-o casă de lângă plajă de mai bine de o săptămână. Fosta soție a actorului Ben Affleck și-ar construi o locuință nouă în apropiere și s-ar fi mutat mai aproape de ocean pentru a le oferi copiilor un spațiu de joacă diferit.

Jennifer Garner a oferit un interviu emoționant în care a povestit cum i-a afectat pe copiii săi pandemia. Cu ochii în lacrimi, ea a povestit doctorului Chelsea Jackson Roberts că Violet, Seraphina și Samuel au învățat prin Zoom.

Totuși, a subliniat că i-a fost greu să le ofere o viață normală în acest context anormal și că nu știe cum să îi ajute să nu se lase afectați de ceea ce se întâmplă în lume.

"Mă tot întreb cum o să fie acest an de tranziție pentru mine, copii și familia noastră? Cum putem să ne păstrăm optimismul și să învățăm unii de la alții? Cum să învățăm să nu ne dăm bătuți?"

Garner a încercat să nu îi priveze pe Violet, Seraphina și Samuel de prezența tatălui lor, așa că Ben Affleck a fost pozat frecvent ieșind la plimbare alături de cei trei.

Deși Jennifer a avut rețineri la început, până la urmă i-a lăsat pe copii să petreacă timp și cu Ana de Armas, iubita actuală a tatălui lor.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?