RiseNY Celebrates Official Grand Opening
Divertisment

Katie Holmes. Getty Images

Fosta soție a lui Tom Cruise în cea mai îndrăzneață apariție pe Instagram. Ținuta inedită pe care Katie Holmes a purtat-o pe sub palton

Katie Holmes se bucură din plin de viața frumoasă pe care o trăiește, iar asta se vede. Fosta soție a lui Tom Cruise se află într-o relație cu muzicianul Bobby Wooten III, cei doi debutând oficial pe covorul roșu, ca și cuplu, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Acum, Katie Holmes s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei în cea mai recentă postare pe Instagram Story.

Actrița în vârstă de 43 de ani a publicat o imagine, cel mai probabil dintr-o ședință foto, în care și-a pus în evidență silueta într-un look retro inspirat din anii 80, cu o pereche de cizme peste genunchi, un slip, o bluză și un trenci.

katie
Katie Holmes. Foto: Instagram Katie Holmes
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Este cea mai îndrăzneață apariție a sa din ultima vreme, Katie fiind recunoscută pentru stilul ei conservator. 

Katie și Bobby Wooten III sunt foarte îndrăgostiți, spun mai multe surse. Apariția lor la Gala Moth Ball de Spring Studios din New York a confirmat acest lucru. 

În mai, cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau și se plimbau de mână prin Central Park din New York City. Este prima relație pentru actrița din „Batman Begins”, de când s-a despărțit de chef Emilio Vitolo Jr. în mai anul trecut.

O sursă apropiată ei a declarat pentru E! că Holmes și Bobby s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

The Moth Ball 25th Anniversary Gala
NEW YORK, NEW YORK - MAY 26: Bobby Wooten III and Katie Holmes attend The Moth Ball 25th Anniversary Gala at Spring Studios on May 26, 2022 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

„Katie este încântată și foarte fericită”. „Îi place să aibă pe cineva în viața ei, iar el este foarte bun cu ea.”

Bobby este compozitor, producător și instrumentist autodidact. Ambii provin din Midwest și au apărut pe Broadway.

 

Etichete: katie holmes

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?