cele mai bune poze 2019 meghan markle printul harry
Divertisment

Fotograful regal a ales cele mai bune trei poze cu Meghan Markle si Printul Harry din 2019. Care sunt cadrele favorite

Fotograful regal Samir Hussein a dezvaluit in urma cu putin timp cele mai bune trei fotografii ale Ducesei Meghan Markle si Printului Harry din anul 2019.

A fost un an important pentru cuplul regal format din fosta actrita Meghan Markle si fiul cel mic al Printesei Diana! Dupa ce au urmat bun venit pe lume primului lor nascut, Archie, ei au sarbatorit primul an de mariaj si au participat la zeci de evenimente regale.

Dintre toate ipostazele in care au fost imortalizati, fotograful regal Samir Hussein a ales trei poze pe care le considera cu adevarat reusite. Iata capturile preferate care ii au pe Meghan Markle si printul Harry in prim-plan:

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

  • Aceasta fotografie a fost realizata pe 24 februarie 2019, in timp ce cuplul regal era in vizita la o scoala secundara locala pentru a se intalni cu elevi si profesori, in Maroc.

"Harry si Meghan par adesea mult mai relaxati in excursii, unde se bucuran de ospitalitatea locala. Acest lucru a fost evident in Maroc, la inceputul anului. Aici i-am capturat in muntii Atlas urmarindu-i pe copiii de la scoala locala in timpul unui meci de fotbal."

"Instinctiv, Meghan, care era insarcinata la acea vreme, s-a sprijinit pe Harry si si-a pus capul pe umarul lui. El a privit-o si i-a oferit un zambet larg. Momentul s-a petrecut cu doar cateva luni inainte de a se naste Archie si a demonstrat solidaritatea dintre ei doi", a adaugat el.

  • A doua fotografie a fost realizata pe 8 iunie 2019, la doar cateva saptamani de la nasterea micutului Archie. Cuplul regal sarbatorea Trooping The Color la parada anuala a aniversarii Reginei.

"I-am fotografiat pe Meghan si Harry la Trooping the Color, la scurt timp de la venirea pe lume a lui Archie", a spus Samir. "Publicul era extaziat, incantat sa ii revada pe cei doi duci indreptandu-se cu trasura spre Palatul Buckingham. Amandoi au afisat o atitudine regala", a adaugat el.

  • Ultima fotografie a fost realizata pe 23 septembrie 2019 si o surprinde pe Meghan dansand cu o localnica in timpul unei vizite in orasul Nyanga, in cadrul turneului regal din Cape Town, Africa de Sud.

"Aceasta este o fotografie regala foarte neobisnuita, deoarece arata o latura relaxata, in care ducesa danseaza cu localnicii, bucurandu-se pe deplin de moment", a spus Samir.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri