printul william kate middleton michael middleton
Divertisment

Fotograful regal a dezvaluit care e poza preferata a lui Kate Middleton din ziua nuntii cu Printul William

Samir Hussein, unul dintre fotografii regali care a imortalizat nunta Printului William cu Kate Middleton a dezvaluit pentru USA Weekly care e poza favorita a ducesei din acea zi.

Potrivit barbatului, imaginea care o infatiseaza pe Kate apropiind-use de Westminster Abbey la bratul tatalui ei, Michael, este favorita.

"A fost un moment care a trecut foarte repede", si-a amintit Hussein. "Se stransesera destul de multi oameni pe langa biserica, inclusiv unii care isi petrecusera ultimele zile acolo. Ea s-a intors pentru a-i saluta."

"A vrut pur si simplu sa faca un gest de multumire fata de admiratori si a fost foarte dragut cand s-a intors in directia mea si i-am zambit in semn ca voi face o poza. Mi s-a spus ca acesta este unul dintre cadrele ei preferate", a adaugat Samir.

"Poza a fost folosita in cadrul Colectiei Regale atunci cand rochia de mireasa a fost expusa la Palatul Buckingham. A mai fost pusa la metrou si pe diferite panouri publicitare. Cred ca ea a avut un cuvant de spus in luarea acestor decizii", a incheiat fotograful.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri