5th Annual "Women Rock!" - Show
Divertisment

Fran Drescher. Getty Images

Fran Drescher uimește la 64 de ani, în ținutele purtate de „Dădaca” Fran Fine. Cum arată acum celebra actriță americană

Fran Drescher, vedeta serialului „The Nanny”, s-a întors în timp cu ajutorul ținutelor din show-ul fenomen care a făcut-o celebră. 

La 64 de ani, actrița americană a pozat în diverse costumații pe care le-a purtat pe vremea când o interpreta pe Fran Fine, iar imaginile au ajuns pe TikTok.

În videoclipul distribuit în contul oficial TikTok al The Nanny, Fran pocnește din degete și apare în diferite ținute, în timp ce pe fundal se aude piesa principală din sitcomul de succes din anii '90.

„Ce aș purta ca Fran Fine ❤️”, a scris ea.

„DĂDACA” FRAN DRESCHER, SPUMOASĂ ȘI SUPERBĂ LA 64 DE ANI! A AVUT O VIAȚĂ GREU ÎNCERCATĂ, ÎNSĂ A DEPĂȘIT TOATE CUMPENELE

@thenannytv What I'd wear as Fran Fine ❤️ #frandrescher #franfine #franfinestyle #thenannyfashion #whatidwear #tiktokfashion ♬ The Nanny_Stream now on HBO Max - thenannytv

„The Nanny” a rulat pe CBS timp de șase sezoane, din 1993 până în 1999. Acum, o platformă de streaming îl redifuzează.

Fran Drescher a jucat rolul bonei angajate pentru copiii unui milionar de care ajunge să se îndrăgostească și cu care se și căsătorește.

Acum trei ani, Fran Drescher a început să facă stand-up comedy.

„În cele 30 de minute cât durează momentul meu”, a spus ea reporterilor IndieWire, în 2019, „vreau să mă leg de experiențe din viață și să găsesc umorul în întuneric și disperare. Cred că există o schimbare în felul în care femeile fac comedie și modul în care spun povești despre pasiunile lor - indiferent că e vorba despre orientare sexuală, sănătate sau relații. Cred că noi femeile începem să ne dezvoltăm propriul stil și să ne diferențiem de bărbați în acest sens.”

Cariera lui Fran Drescher include numeroase roluri fascinante. Este scriitoare, actriță, comediant și activistă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri