gabriela cristea
Divertisment

Gabriela Cristea / Foto: Facebook

Gabriela Cristea, despre șocul avut după divorț: "50 de lei mai aveam în cont". Câștiga 20.000 € pe lună, dar soțul a lăsat-o lefteră

Înainte de a-și forma o familie frumoasă alături de cântărețul Tavi Clonda, Gabriela Cristea a avut un mariaj care a lăsat-o săracă și nefericită, cu Marcel Toader. Nu este prima dată când prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri despre omul de afaceri care s-a stins în 2019 și felul în care, spune ea, acesta a lăsat-o fără toți banii pe care îi avea în conturi.

Cinci ani a durat mariajul dintre Gabriela și Marcel, între 2008 și 2013, o perioadă în care vedeta tv câștiga bani buni din proiectele profesionale, 20.000 de euro pe lună. După divorț, aceasta a constatat că avea conturile goale și că soțul îi cheltuise toți banii. Paguba ei? Una fabuloasă, neoficial, aproape un milion de euro.

Citește și: Ioana Filimon, Miss România 2016, a spus adio showbizului. Unde s-a angajat după ce a părăsit Capitala: "Nu am voie să zic multe detalii"

gabriela cristea și marcel toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți din 2008 în 2013. / Foto: arhivă personală

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri care i-au lăsat pe mulți cu gura căscată: "Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480.000 de euro. Dar suma reală a fost aproape dublă. 50 de lei am avut în cont după divorț. De la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu".

Gabriela Cristea avea un salariu de 20.000 de euro

Citește și: Raluca Ada Popa, românca din SUA care a cucerit industria IT. E antreprenoare de succes și profesoară la cea mai bună facultate

"Nu aveam când (să verific ce bani aveam în cont). Eu practic mă trezeam la 7 dimineața, la 8 eram deja la studio și mă mai întorceam seara, în jur de ora 21.00. Iar sâmbăta munceam de la 12.00 până după miezul nopții. Deci practic, eu aveam timp doar duminică să mă odihnesc. 
Am aflat (că nu mai sunt bani în cont) în momentul în care fostul meu soț mi-a zis să plec. A venit și a zis: 'aș vrea să îți faci bagajele și să pleci'. Povestea e mai amplă. Din cauza stării mele de sănătate, care se degradase foarte mult, nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, multe acumulate, eu am zis că vreau să mă opresc, să fac o pauză măcar de un an, să zicem un an sabatic, în care să nu fac absolut nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem efectiv ca o sclavă. Și el nu a fost de acord pentru că mi-a zis că nu înțelege cum de pot eu să îmi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro?! Eu am zis gata, stop, nu mai pot și du-te tu", a mai mărturisit Gabriela Cristea.

Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, după ce a suferit un infarct. La vremea respectivă, Toader avea 56 de ani. Din 2015, Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Tavi Clonda, alături de care este foarte fericită și cu care are două fetițe superbe, Victoria și Iris.

Etichete: divort , bani , gabriela cristea

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri