vivana sposub si george burcea
Divertisment

Viviana Sposub și George Burcea. / Foto: Instagram

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Viviana Sposub s-au despărțit: "Viața nu se întâmplă cum ne așteptăm noi"

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan și tatăl celor două fetițe ale artistei, s-a despărțit de Viviana Sposub, după o relație de trei ani. Cei doi s-au întâlnit în cadrul emisiunii "Ferma" de la ProTv și au devenit rapid un cuplu. 

Au trecut prin momente superbe, precum câteva luni trăite în SUA, unde au și participat la premiera serialului "Wednesday", în care George  joacă, alături de lumea bună de la Hollywood, dar au ținut piept și criticilor și "luptelor" în online sau în viața reală cu Andreea Bălan, care l-a criticat în dese rânduri pe fostul partener.

Citește și: George Burcea și iubita lui, Viviana Sposub, frumoși și eleganți, în lumea bună de la Hollywood, la premiera serialului Wednesday

viviana sposub

În ultimul timp, pentru că nu au mai postat imagini și nu s-au mai afișat împreună, au apărut zvonurile despărțirii, iar acum, Viviana, fostă prezentatoare tv, a confirmat informația. Mai mult, în ultimele zile, Burcea a fost plecat într-o vacanță doar cu fetițele lui, fără ca partenera să le fie alături, așa cum se întâmpla deseori.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram. Pe contul ei de socializare nu mai există poze alături de George Burcea.

Citește și: Parcă vrea să-i arate fostului soț ce a pierdut. Ilinca Vandici și-a etalat fizicul sculptat, în costum de baie

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri