Gisele Bunchen for Vivara.
Divertisment

Gisele Bundchen. Profimedia

Gisele Bundchen, primul model miliardar activ din lume, in bikini pe plajele din Costa Rica - FOTO

Gisele Bundchen isi petrece vacanta in Costa Rica, una dintre destinatiile ei exotice favorite. Candva cel mai bine platit model din industrie, ea a profitat de ocazie si a facut si cateva poze de senzatie la plaja.

Gisele a fost Ingeras Victoria's Secret timp de cativa ani buni si a aparut pe copertele a peste 1.000 de reviste. A jucat in mai multe filme, iar cele mai mari realizari ale sale sunt in domeniul activismului.

Desi este casatorita cu cel mai mare jucator de fotbal american al tuturor timpurilor, este mai bogata decat sotul ei, Tom Brady.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu o avere de 360 de milioane de dolari, Bundchen si-a petrecut ultimii ani pozand pentru diferite campanii si pasind mai rar pe marile podiumuri ale lumii. Ea este insa in continuare foarte atenta la alimentatie si e adepta unui stil de viata sanatos.

Modelul a povestit in "Lessons: My Path To A Meaningful Life" ca a inlocuit tigarile si cafelele de la micul dejun cu un suc pe care il prepara din telina, castravete, jumatate de mar, turmeric, ghimbir si zeama unei lamai.

La pranz, ea prefera salatele verzi cu seminte si avocado, ori o supa crema de mazare sau alte legume. Ea a mai spus ca mananca constant avocado, varza, morcovi, mere si castraveti si ca evita toate mancarurile si bauturile care contin zahar.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri