Gisele Bündchen și Tom Brady
Divertisment

Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009. / Getty Images

Gisele Bündchen și Tom Brady s-ar îndrepta spre divorț. Motivul pentru care supermodelul ar fi decis să-l părăsească pe sportiv

Relația dintre Gisele Bündchen și Tom Brady, care sunt căsătoriți din 2009, ar fi pe ”butuci” după ce aceștia ar fi avut numeroase discuții declanșate de decizia sportivului de a reveni pe terenul de sport, deși anunțase că se va retrage pentru a se dedica familiei.

Gisele Bündchen, în vârstă de 42 de ani și Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, s-ar fi certat în timpul vacanței din Costa Rica, de unde aceasta s-a întors singură, iar unele voci vorbesc despre faptul că un divorț ar fi iminent, potrivit Daily Mail.

Citește și: Gisele Bundchen redefinește imaginea senzualității la 41 de ani. Supermodelul brazilian arată spectaculos în cea mai îndrăzneață rochie

Gisele Bündchen, mama a doi copii, s-a întors singură din vacanța din Costa Rica la începutul lunii septembrie, după ce ea și partenerul ei au avut o discuție tensionată, ce a fost cauzată de decizia lui de a reveni în NFL.

Tom Brady anunțase, în urmă cu ceva timp, că va renunța la cariera în sport, pentru a se dedica familiei. Ulterior, însă, el s-a răzgândit, ceea ce a stârnit discuții aprinse cu soția sa. Tocmai din acest motiv, aceasta și-a petrecut ultimele săptămâni la reședința lor din America Centrală.

În timp ce unii dintre apropiații lor vorbesc despre un divorț iminent, alții spun că, într-adevăr, cei doi au mici discuții, însă sunt departe de a lua o decizie atât de drastică, de a pune capăt unei căsnicii de mai bine de un deceniu.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit, însă, pentru Page Six, că supermodelul nu a revenit în casa lor din Tampa: ”Gisele nu s-a întors la Tom. A zburat în Florida pentru a fi alături de copii, dar nu a mers la locuința lor din Tampa.”, a dezvăluit sursa respectivă, explicând, de asemenea: ”Tom speră, însă, că se vor putea împăca. Gisele i-a mai spus că îl părăsește, dar mereu au ajuns să facă pace.”

Tom Brady considera că Gisele este ”iubirea vieții lui”

În cadrul unui interviu, Tom Brady a numit-o pe Gisele Bundchen ”iubirea vieții lui” și a dezvăluit, de asemenea, că relația lor a început după ce modelul l-a sunat.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Cred că apelul care mi-a schimbat viața a venit de la Ed, un prieten, care m-a sunat la un moment dat și mi-a spus: <<Știu o fată și ar trebui să o suni.>> Era vorba de Gisele. Am ajuns să o sun și s-a dovedit a fi iubirea vieții mele.”, a mărturisit acesta, dezvăluind, de asemenea, că ea nu i-a răspuns la apel, însă l-a sunat ulterior.

”N-a răspuns, de fapt. I-am lăsat un mesaj vocal.”, a mai mărturisit el.

Tom Brady și Gisele au început să se întâlnească în 2006, chiar în timp ce fosta lui parteneră Bridget era însărcinată. Trei ani mai târziu, în 2009, ei s-au căsătorit. Acum, 13 ani mai târziu, ei au doi copii împreună - Benjamin, 12 ani și Vivian, de 11 ani. De asemenea, Tom Brady mai are un fiu, în vârstă de 15 ani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri