globurile de aur (1)
Divertisment

Vedetele de la Hollywood, pe covorul roșu, la Globurile de Aur 2023. Profimedia

Globurile de Aur 2023. Cum au strălucit starurile de la Hollywood. Ținutele impresionante care au atras toate privirile

Gala Globurilor de Aur 2023 a debutat marți seară, în cadrul unui show ce a marcat revenirea vedetelor de la Hollywood la o ceremonie care a fost ignorată de posturile de televiziune anul trecut din cauza unui scandal uriaş provocat de absenţa diversităţii şi de practicile lipsite de etică utilizate în trecut de organizatorii evenimentului, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.

Ceremonia din 2023 s-a desfăşurat într-o atmosferă deosebit de relaxată, cu excepţia unui monolog înţepător al prezentatorului show-ului, actorul de comedie Jerrod Carmichael, care şi-a deschis discursul printr-o glumă: "Mă aflu aici doar pentru că sunt de culoare".

Revenind la ținute, vedetele de la Hollywood au fermecat cu aparițiile lor. Margot Robbie, starul din Babylon”, a dat startul covorului roșu de la Beverly Hilton Hotel, într-o rochie Chanel roz strălucitoare.

Alături de ea, Lily James a impresionat într-o spectaculoasă rochie roșie de la Atelier Versace, în timp ce Angela Bassett și Jessica Chastain au optat pentru creații argintii de la Pamella Roland, respectiv Oscar de la Renta.

Actrița din „Blonde”, Ana de Armas, a purtat o rochie fără bretele, neagră, cu inserții argintii, de la Louis Vuitton.

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, și-a expus decolteul într-o rochie Gucci, cu un corset argintiu, care includea accente negre. Și Michelle William a optat pentru Gucci, într-o rochie crem cu volane. 

Anya Taylor-Joy, vedeta din „The Menu”, a impresionat într-o creație Dior, galbenă, fără bretele, cu abdomenul la vedere. 

Brad Pitt, Austin Butler și Colin Farrell s-au numărat printre actorii care au fermecat cel mai mult cu aparițiile lor, anul acesta la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur. 

Citește și:

Globurile de Aur 2023. Filmele „The Fabelmans” şi „The Banshees of Inisherin” în fruntea listei câștigătorilor

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri