*EXCLUSIVE* Goldie Hawn makes a quick stop at a gas station in Los Angeles
Divertisment

Goldie Hawn. Profimedia

Goldie Hawn, la benzinărie în Los Angeles. Actrița, mereu cu zâmbetul pe buze, a salutat fanii și fotografii

Goldie Hawn a făcut o scurtă oprire la o benzinărie din Los Angeles, pentru câteva cumpărături rapide, în apropiere de casă. Actrița în vârstă de 77 de ani părea într-o dispoziție excelentă. Mereu veselă, Goldie le-a zâmbit și de această dată fanilor și fotografilor. 

Vedeta câștigătoare a premiului Oscar era în formă maximă. Goldie, într-o ținută sport: colanți, o jachetă de fâș și adidași, a arătat excelent. 

Goldie Hawn, un munte de energie

Hawn pare mai mereu un munte de energie. Reușește adesea să-și uimească inclusiv propria fiică, pe actrița Kate Hudson. O pasionată a fitnessului, vedeta din „Bird on a Wire” postează pe rețelele sociale imagini de la antrenamentele pe care le face pentru a se menține într-o formă de invidiat sau când dansează în bucătărie.

În vară, ea le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram câteva imagini din rutina sa zilnică: câteva mișcări de yoga, sărituri pe o mini trambulină, o plimbare, ba și-a arătat chiar și latura distractivă în timp ce a folosit sticle de vin pe post de greutăți.

Goldie Hawn și Kurt Russll, o poveste de dragoste pentru totdeauna

De 40 de ani, Goldie se iubește cu actorul Kurt Russell. Nu s-au căsătorit niciodată, dar asta nu îi împiedică să-și trăiască la maximum povestea de iubire.  

Hawn și Russell s-au cunoscut în timp ce lucrau la „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, care a fost lansat în 1968. Goldie s-a căsătorit însă cu Gus Trikonis, în 1969, mariajul lor luând sfârșit în 1976. A urmat căsnicia cu Bill Hudson, până în 1982, cu care vedeta din „Overboard” are doi copii - Oliver, în vârstă de 46 de ani, și Kate, în vârstă de 43 de ani.

La rândul său, Russell a fost căsătorit cu Season Hubley, din 1979 până în 1983.

Goldie și Kurt aveau să se reîntâlnească pe platourile de filmare de la Swing Shift, în 1984, an în care a început și povestea lor de iubire. Cei doi au împreună un băiat, Wyatt, în vârstă de 36 de ani.

Cele două staruri au vorbit public despre succesul relației lor. Într-un interviu pentru People, au mărturisit că nu au simțit niciodată nevoia să-și oficializeze relația.

„Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu avea să creeze ceva ce altfel nu am fi avut”, a spus el. „Nu e vorba de căsătorie. Este vorba despre oameni, despre relația în sine, despre voința de a rămâne împreună”, a adăugat Goldie.

În plus, Hawn a explicat că ea și Russell s-au simțit extrem de recunoscători pentru familia lor: „Acest sentiment de recunoștință este important, este bun pentru creier, inimă, pentru sănătate în general. Este un lucru bun de transmis generațiilor viitoare”.

Etichete: goldie hawn

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri