.
Divertisment

KURT RUSSELL și GOLDIE HAWN, Foto: Profimedia

Goldie Hawn și Kurt Russel profită de vară din plin. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din St. Tropez

După ce au petrecut pe insulele din Grecia, Goldie Hawn și Kurt Russel au trecut la o altă destinație de vacanță, orașul Saint-Tropez. Cei doi actori au fost surprinși din nou de către paparazzi, atât în timpul plimbărilor pe străzile celei mai renumite stațiuni din Europa, cât și la bordul iahtului închiriat.

Goldie Hawn și Kurt Russel sunt împreună de aproape 40 de ani, și, în ciuda anilor, relația lor a rămas una solidă, cei doi fiind de nedespărțit. Iar imaginile susprinse din vacanța lor confirmă acest lucru. Actrița americană, în vârstă de 75 de ani și partenerul ei, în vârstă de 70 de ani, au fost fotografiați bucurându-se de împrejurimile orașului francez, după ce au părăsit iahtul închiriat.

Kurt Russell And Goldie Hawn Are Seen In Saint Tropez, France

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, apariție irezistibilă într-un costum de baie. Tânăra de 23 de ani e în vacanță în Grecia

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Îmbracați în ținute lejere, potrivite vremii călduroase de afară, cei doi au inspectat zona pentru a găsi un restaurant local în care să ia prânzul. Goldie a optat pentru o pereche de pantaloni negri tip ciclist, un maiou în aceeași nuanță, o pălărie și espadrile, în timp ce Russel a purtat un tricou gri, o pereche de pantaloni scurți și adidași.

Goldie Hawn And Kurt Russell On Board A Yacht - St Tropez

Citește și: Vera Wang a descoperit fântâna tinereții veșnice. Creatoarea de modă a împlinit 72 de ani, dar are o siluetă de puștoaică

Deși ambii au vârste înainte, cei doi actori arată extrem de bine, iar în urmă cu câțiva ani, Goldie a dezvăluit care este secretul sănătății și formei sale fizice.

„Nu am un secret. Chiar nu. Nu este un secret. Încerc să-mi beau sucurile. Încerc să mă antrenez puțin în fiecare zi. Găsesc momente în timpul zilei. Fac meditații scurte în timpul zilei, dacă nu pot face una lungă dimineața, căci uneori sună telefonul și mă opresc și sunt pe fugă, dar găsesc timp să mă liniștesc. Fac drumeții. Merg cu bicicleta. Încerc să mă distrez cât mai mult posibil."

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri