Gwyneth Paltrow
Divertisment

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, criticată după ce a apărut într-o rochie de aproape 800 de dolari: ”Nu toți își permit o ținută atât de scumpă!”

Gwyneth Paltrow, care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în urmă cu câțiva ani, a stârnit controverse pe internet după ce a pozat într-o rochie scumpă.

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în thrillerul ”Seven”, în 1995, a pozat într-o rochie neagră, în valoare de aproape 800 de dolari, iar apoi a făcut publice imaginile pe contul de socializare, dar și pe site-ul ei de lifestyle, Goop. Acest lucru i-a stârnit, însă, pe fani, care i-au reproșat că este o ținută mult prea scumpă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cât de frumoase sunt fiicele Reginei Rania a Iordaniei. Prințesa Iman și Prințesa Salma seamănă perfect cu mama lor

”Da, e drăguță. Dar mulți dintre oameni nu-și permit să plătească 795 de dolari pentru un outfit de Revelion. Să fim serioși cu privire la ce-și permit oamenii.”, a scris un internaut.

Alții, în schimb, n-au putut să nu remarce cât de bine arată: ”Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!”, ”Arăți fantastic”, ”Doamne, femeie! Ești grozavă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Gwyneth Paltrow e adepta produselor bio

Gwyneth Paltrow, 47 de ani, o adeptă a vieții bio, a tratamentelor naturale și a terapiilor neconvenționale, vinde, prin compania sa, Goop, tot felul de remedii pe care le ridică în slăvi, dar pe care autoritățile britanice le desființează.

Gwyneth Paltrow vinde, printre altele, ouă de jad care, pretinde ea, ar regla ciclul menstrual și ar îmbunătăți viața intimă, și un spray care ar avea proprietatea de a alunga grijile și a-ți reda optimismul.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Sir Simon Stevens, șeful Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, a luat poziție, după promovarea agresivă pe care Gwyneth Paltrow a făcut-o produselor sale, notează publicația Daily Mail. Stevens a atras atenție că remediile vândute de actriță sunt “dubioase” și pot prezenta riscuri pentru sănătate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri