Cannes 2008: 'Two Lovers' - Premiere
Divertisment

Gwyneth Paltrow / Getty Images

Gwyneth Paltrow, despre relația actuală cu fostul ei soț Chris Martin: Este mai bună decât a fost căsnicia noastră

Gwyneth Paltrow și Chris Martin au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cele două staruri au fost căsătorite 10 ani.

Privind înapoi la căsnicia ei și vorbind despre cum ea și Chris au ales să-și crească fiul și fiica după divorț, CEO-ul Goop, Gwyneth Paltrow, a făcut câteva dezvăluiri inedite. 

Paltrow a fost invitata actriței Drew Barrymore, în cadrul show-ului TV pe care aceasta din urmă l-a lansat de câteva zile, și a povestit despre relația ei actuală cu fostul soț, solistul de la Coldplay.

Barrymore a mărturisit că îi consideră pe cei doi foști un exemplu despre cum să păstrezi o relație frumoasă de prietenie după divorț și despre cum să crești armonios doi copii.

„Într-un fel, relația mea actuală cu Chris este mai bună decât a fost căsnicia noastră”, a explicat Paltrow, în vârstă de 47 de ani. 

Starul din Avengers a dezvăluit că au ajutați de un terapeut care le-a explicat cum se menține o prietenie după divorț.

„E important să știi că o relație înseamnă  50-50, indiferent de ce crezi tu — de cât de vinovat te consideri, de cât de greșite percepi acțiunile celuilalt, etc”, a continuat Paltrow .

„Dacă ești îndeajuns de curajos să-ți asumi responsabilitatea pentru partea ta și dacă-ți poți privi propiile greșeli, propria traumă, …  atunci ai spre ce să te îndrepți, ai ce să înveți, poate începe vindecarea”.

Gwyneth a precizat că pentru ea și Martin copiii lor au fost si sunt o prioritate.

„Mi-am dorit ca fiica mea și fiul meu să nu fie traumatizați” a explicat ea. “Chris și cu mine ne-am luat angajamentul de a-i pune pe primul loc, ceea ce poate fi mai greu decât pare, pentru că sunt zile în care poate nu vrei sau chiar nu te simți în stare să stai lângă persoana de care tocmai ai divortat. Însă dacă ai anunțat că vrei organiza cina în familie, atunci vei face asta...te adaptezi noii relații pe care ai promis să o crești”.

Paltrow a mai spus: „Noi, oamenii, avem această concepție potrivit căreia doar pentru că ne-am despărțit de cineva nu mai putem iubi în continuare anumite lucruri la persoana respectivă pe care le-am iubit atâția ani, ceea ce este total greșit”.

Divorțul lor s-a încheiat în 2016. Gwyneth Paltrow este acum căsătorită cu producătorul Brad Falchuk, iar Chris Martin are o relație cu actrița Dakota Johnson. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri