Divertisment

Gwyneth Paltrow a vorbit despre metoda neconventionala cu ajutorul careia ea si sotul sau, Brad Falchuck, isi mentin mariajul fericit: nu locuiesc impreuna.

Gwyneth Paltrow nu locuieste full time cu sotul sau. De ce a luat aceasta decizie

Gwyneth Paltrow a vorbit despre metoda neconventionala cu ajutorul careia ea si sotul sau, Brad Falchuck, isi mentin mariajul fericit: nu locuiesc impreuna.

Actrita a decis sa traiasca separat de sotul sau, dupa ce a consultat un specialist in intimitate. Astfel ca, in loc ca Brad sa locuiasca cu Gwyneth si copiii ei din casnicia cu Chris Martin, el petrece in casa din Los Angeles doar 4 nopti pe saptamana si 3 singur, in propria locuinta.

"Oh, toti prietenii mei casatoriti spun ca modul in care traim suna ideal si nu ar trebui sa schimbam nimic", a declarat Paltrow pentru Sunday Times Style, conform Hello Magazine.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Decizia lor de a trai separati nu este singura miscare neconventionala pe care cuplul a facut-o de cand si-a unit destinele. De Craciun, Gwyneth si Brad au mers intr-o "luna de miere de familie" in Maldive, impreuna cu ai lor copii, dar si cu fostul sot al lui Paltrow si iubita sa, Dakota Johnson.

Gwyneth s-a casatorit cu producatorul de televiziune Brad Falchuck la finalul lunii septembrie, intr-o ceremonie privata care a avut loc in gradina lor.

Actrita a purtat o creatie Valentino, iar alaturi de fericitul cuplu au fost Cameron Diaz, Robert Downey Jr., Rob Lowe, Jerry si Jessica Seinfeld.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri