hailey bieber
Divertisment

Hailey Bieber este soția lui Justin Bieber și unul dintre cele mai de succes modele din lume. / Foto: Profimedia

Hailey Bieber și poza de peste 2 milioane de like-uri. Și-a expus corpul perfect într-un set de lenjerie intimă nude

Nici bine nu s-a întors din vacanța în Hawaii în care a fost alături de soțul ei, că Hailey Bieber și-a expus din nou corpul bronzat, de data aceasta în lenjerie intimă nude.

Hailey dovedește încă o dată că are un corp perfect. Soția lui Justin Bieber a pozat într-un set de lenjerie intimă nude, pentru a promova linia de produse cosmetice pe care urmează să o lanseze. Dată cu o loțiune de corp care i-a oferit o strălucire aparte și care s-a lipit perfect de bronz, modelul a pozat cu zâmbetul pe buze, spre încântarea fanilor care i-au admirat nu doar trupul tonifiat, ci și tonusul bun. Peste două milioane de like-uri s-au adunat la imaginile postate de Hailey Bieber.

Citește și: Hailey Bieber, imaginea perfecțiunii într-un pictorial pentru Victoria’s Secret. Soția lui Justin Bieber și-a etalat abdomenul sculptat

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce face Hailey Bieber pentru o siluetă de model

Modelul își întreține silueta făcând mult sport, însă puțini sunt cei care știu că ea a dobândit aceste forme pe când făcea balet. A fost nevoită să renunțe din cauza unei accidentări la picior. Mai mult, Hailey face pilates în mod regulat, acolo unde este și surprinsă mergând deseori alături de prietenele ei celebre, precum Kendall Jenner.

Aceasta urmează, de asemenea, o dietă sănătoasă care o ajută să-și mențină corpul tonifiat. Micul dejun preferat include ouă, fulgi de ovăz sau un smoothie. Pentru prânz, ea consumă alimente care sunt mai bogate în proteine. Hailey a declarat într-un interviu că preferă să mănânce salate, pește sau legume la grătar, menționând că nu consumă mult gluten.

Citește și: Cum arată surorile lui Justin Bieber. Artistul a făcut publică o fotografie rară cu acestea: „Fetele mele preferate”

"Am început să fac modelling și să călătoresc în jurul lumii la 17 ani. Este o afacere. Trebuie să fii disciplinat, mereu la timp și să îţi doreşti să faci asta", a dezvăluit modelul în vârstă de 24 de ani, într-un interviu pentru Harper's Bazaar.

Tânără a adăugat că orele de balet de la o vârstă fragedă i-au fost de ajutor în carieră, învățând-o etica muncii și disciplină. „Tot ce am învățat ca dansatoare de balet contribuie în continuare la ceea ce sunt astăzi. Sunt atât de recunoscătoare că am făcut-o și mi-e dor. Am o dragoste atât de profundă pentru dansatori ", a mărturisit fiica actorului Stephen Baldwin.

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri