hailey bieber
Divertisment

Hailey Bieber. Profimedia/Getty Images

Hailey Bieber, transformarea de-a lungul anilor. Cum arăta soția lui Justin Bieber în adolescență. A negat operațiile estetice

Cu mult înainte de a se căsători cu Justin Bieber, Hailey Bieber (născută Baldwin) era deja un star pe podiumul de modă, la show-urile  couture. Încă din adolescență a devenit imaginea unor branduri cu renume. Astăzi are o armată de fani, numai pe Instagram fiind urmărită de 44 de milioane de admiratori.

Datorită familiei sale celebre, modelul în vârstă de 25 de ani a crescut în lumina reflectoarelor. De-a lungul carierei sale a încercat numeroase schimbări de look, scrie Elle Australia.

A fost, de asemenea, acuzată că ar fi recurs la intervenții estetice pentru a-și corecta anumite imperfecțiuni ale feței. Lucru pe care l-a negat mereu.

„Sincer, cel mai confortabil mă simt atunci când abia mă machiez și îmi pun pe mine un tricou larg sau un hanorac”, a mărturisit Bieber. „Dar, de asemenea, cred că este distractiv să mă îmbrac cu și să adun tot felul de ținute inedite”.

Iată în galeria foto de mai jos transformarea lui Hailey Bieber:

Etichete: hailey bieber

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri