Celebs at Kimmel
Divertisment

Halle Berry, la 'Jimmy Kimmel Live', Los Angeles, noiembrie 2021. Profimedia

Halle Berry, după trei divorțuri: Mi-aș fi dorit să-l întâlnesc pe Van Hunt mai devreme ca să-l fi putut iubi mai mult

Halle Berry și-ar fi dorit să-l cunoască pe actualul ei iubit, Van Hunt, „mai devreme”, astfel încât să-l fi putut „iubi mai mult”, după ce a trecut prin trei divorțuri. Actrița și regizoarea în vârstă de 55 de ani a vorbit despre viața ei personală în cea mai recentă ediție a revistei Women's Health. Halle a povestit că acum se simte „împlinită” în relația pe care o are. 

„Mi-aș fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme, ca să-l fi putut iubi mai mult”. „Mă simt fericită ca iubită, ca mamă, dar și ca artist”. „Sunt o mamă mult mai bună astăzi decât aș fi fost dacă aș fi rămas într-o relație care nu-mi făcea bine și în care nu m-am simțit așa cum trebuie să mă simt ca femeie”. 

Actrița din „John Wick 3” a dat primele indicii că a intrat într-o nouă relație, în august, printr-o imagine postată pe Instagram. 

Halle Berry are doi copii: o fiică, Nahla (13 ani), cu fostul partener Gabriel Aubrey, și un fiu, Maceo (8 ani), cu fostul soț Olivier Martinez.

Berry a fost căsătorită cu David Justice, apoi cu Eric Benet, înainte de mariajul cu Martinez.

Acum, Halle spune că este sigură că și-a întâlnit perechea: „În sfârșit, a venit și timpul meu, în sfârșit a apărut cel potrivit”, le-a mărturisit celor de la Entertainment Tonight.

Cel mai recent film al lui Halle Berry se numește „Bruised” și va fi lansat luna aceasta.

Vezi și:

„House of Lady Gaga”. 9 ținute în care excentrica artistă a atras toate privirile la premierele filmului „House of Gucci”

Etichete: halle berry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri