halle berry
Divertisment

Halle Berry, o nouă apariție îndrăzneață / Getty Images

Halle Berry s-a pozat fără sutien la 54 de ani. Fotografia pe care actrița a publicat-o

Hally Berry demonstrează încă o dată că frumusețea ei e fără vârstă. Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a publicat o imagine pe Instagram cu ea îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni albi, scrie Daily Mail.

Actrița în vârstă de 54 de ani a renunțat la sutien pentru noua imagine de pe Instagram și a optat doar pentru o pereche simplă de pantaloni albi, fără sutien.

Berry a fost fotografiată în timp ce stătea pe podea, acoperindu-și pieptul cu mâinile și părul său lung. În doar câteva ore, imaginea a strâns sute de mii de like-uri.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Alături de imagine, Berry a publicat mesajul: “Dragostea de sine nu e niciodată egoistă.”

În ultimele luni, actrița a publicat mai multe imagini cu ea, inclusiv din cadrul ședințelor sale de fitness cu antrenorul său, Peter Lee Thompson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp ce se pregătește pentru debutul ei regizoral cu filmul Bruised (ce va avea premiera pe 12 septembrie, în cadrul Festivalului International de Film de la Toronto), Berry e implicată într-un proces cu fostul ei soț, Olivier Martinez. Deși cei doi au divorțat în 2016, momentan se află într-un proces privind custodia fiului lor, Maceo, în vârstă de 12 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri