Cruise and Kidman Split
Divertisment

370226 09: FILE PHOTO: Actor Tom Cruise and his wife Nicole Kidman pose for photographers at the Sydney premiere of "Mission Impossible 2" May 30, 2000 at Fox Studios in Australia. Cruise and Kidman, one of the Hollywood's best-known couples, announced February 5, 2001 that they are separating after more than a decade of marriage. (Photo by Matt Turner/Liaison)

Imagine rară cu Bella Cruise. Cum arată astăzi fiica lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman

Isabella 'Bella' Cruise este fiica adoptivă a lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman. Imaginile cu tânăra de 27 de ani sunt foarte rare, aceasta trăind o viață departe de ochii publicului. 

Extrem de retrasă, Bella a publicat acum o fotografie rară pe Instagram: un selfie în oglindă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

'Toată acea strălucire este aur... a, nu, e de fapt un alt filtru de Instagram”, a scris ea în descrierea imaginii.

Fosta studentă la arte postează de obicei doar imagini cu schițele ei pe rețele de socializare sau postează imagini din călătoriile pe care le face. 

Bella, care se descrie pe Instagram ca fiind 'om' și 'artistă', are și un business ale ei:  vinde ticouri, huse de telefon și propriile ei desene. 

Bella a fost adoptată de Nicole și Tom, în 1992.

Fratele ei biologic, în vârstă de 25 de ani,, Connor Cruise, a fost adoptat de cuplulde actori trei ani mai târziu.

Nicole (53 ani) și Tom (58 ani) au divortat în 2001, după mai bine de un deceniu de mariaj, când Bella avea 8 ani. Inițial, cei doi actori au împărțit custodia copiilor, însă Nicole a fost ulterior înstrăinată de Bella și Connor.

Ca si tatăl lor, Bella și Connor sunt adepți ai scientologiei. Scientologii sunt încurajați să se îndepărteze de membrii familiei care nu aderă la cultul lor, fiind considerați o barieră în dezvoltarea lor spirituală. 

Bella locuiește în Croydon, a suburbie a Londrei, după ce s-a căsătorit cu programatorul Max Parker într-o ceremonie secretă în 2015.

Nicole nu a participat la nunta fiicei ei, deși la acel moment se afla în Londra, unde juca într-un spectacol.  

Starul The Moulin Rouge a preferat să păstreze discreția când a venit vorba despre relația ei cu copiii adoptivi.

„Sunt foarte discretă când vine vorba despre ei. Trebuie să protejez aceste relații. Știu însă 150% că aș renunța la viața mea pentru copiii mei, pentru că ei sunt scopul meu” a declarat ea într-un interviu pentru Who .

După ce a divorțat de Tom, Nicole s-a recăsătorit cu artistul de muzică country, Keith Urban. Au împreună două fete, Sunday (12 ani) și Faith ( 9 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri