julia roberts golden globes
Divertisment

Julia Roberts a sarbatorit 18 ani de casnicie cu sotul ei, Daniel Moder

Imagine rară cu Julia Roberts și soțul ei. Ce poză a publicat “Frumușica” la aniversarea a 18 ani de căsnicie: FOTO

Julia Robert și soțul ei, Daniel Moder, au sărbătorit 18 ani de căsnicie. Cu ocazia aniversarii, actrița din “Frumușica” a publicat o imagine rară cu cei doi pe rețeaua de socializare Instagram.

În imagine, Roberts apare alături de soțul ei în timp ce îi sărută obrazul. Actrița a publicat și mesajul "✨18 years✨ #heckyes" alături de poză.

Roberts și Moder s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru filmul The Mexican, în 2000, și s-au căsătorit 2 ani mai tărziu. Împreună, cei doi au trei copii, Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 15 ani, și Henry, în vârstă de 13 ani.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Daniel Moder e un cineast cunoscut pentru filmele Secret în Their Eyes, The Mexican și Fireflies în the Garden. A primit un premiu Emmy pentru serialul The Normal Heart.

În timpul unui interviu din 2018, Robert a vorbit despre cum soțul ei i-a schimbat complet viața, scrie MSN.

“Cred că prima…”mișcare seismică” adevărată a avut loc atunci când l-am cunoscut pe Danny,” a declarat Roberts în cadrul emisiunii podcast Goop organizată de Gwyneth Paltrow . “Când m-am căsătorit cu Danny. A fost prima dată când am zis viața mea nu va mai fi la fel, în cel mai incredibil, de nedescris mod...până azi, până în acest minut, el e cu adevărat persoana mea preferată.”

“Sunt mult mai interesată de ce are el de spus sau punctul lui de vedere, mai mult decât al oricui altcuiva,” a continuat Julia Roberts, vorbind despre soțul ei. “Serios, chiar suntem norocoși. Ne place foarte, foarte mult unul de celălalt și ne place compania celuilalt.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri