dana rogoz
Divertisment

Imaginea publicata de Dana Rogoz la o saptamana de la nastere. Cum arata vedeta acum

La sapte zile de la venirea pe lume a mezinei familiei, Dana a publicat pe contul ei de Instagram poze inainte si dupa nastere, impresionandu-si admiratoarele.

"Azi Lia Elena a implinit o saptamana de viata. Ce varsta frumoasa: o saptamana! Ce zile de fericire pentru familia noastra! Nu imi lipseste nimic, am tot ce imi doresc", a scris Dana in descrierea unui set de imagini.

"Cum poate va aduceti aminte de la Vlad, in fiecare saptamana am facut cate o poza cu evolutia burticii de gravida, apoi o poza la o saptamana dupa. Am vrut sa pastrez traditia, caci stiu cat de mult ma voi bucura de aceste poze cu "Inainte - Dupa" mai tarziu", a adaugat vedeta.

In prima poza, ea apare intr-o rochie neagra, mulata, care ii scoate in evidenta burtica de gravida. A doua o surprinde pe Lia langa pantecul actritei, iar a treia arata silueta Danei la sapte zile dupa ce a nascut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Constienta ca siluetele proaspetelor mamici imediat dupa nastere reprezinta un subiect controversat, Dana a tinut sa faca si o precizare: "Aceasta postare nu este despre kilogramele de dinainte si de dupa nastere. De altfel, nu am vrut sa vorbesc toata sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentara pe mame cand vine vorba de acest subiect."

"Daca as fi postat aceste poze mai tarziu, as fi trezit probabil banuiala ca m-am infometat, ca am tinut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat dupa nastere, mai ales daca alapteaza). Dar pentru ca asa am iesit din maternitate, e clar ca e vorba de... mult noroc."

Dana le-a incurajat pe admiratoare sa nu se compare cu nimeni si sa nu se streseze in privinta greutatii dupa nastere: "Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurati-va cat mai mult de etapa aceasta de bebeluseala, de primele grimase, de primele bai seara, de tot..."

Actrita pe care romanii o recunosc mai ales datorita poreclei Abramburica a devenit mama pentru prima data pe 1 martie 2014. Atunci, a nascut prin cezariana, iar sotul ei, Radu, i-a fost alaturi in sala de operatie. Dana Rogoz e casatorita din 2002 si mai are un baietel, pe Vlad Luca.

Foto: Blogul Danei Rogoz

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri