imagini copil meghan markle
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. Ducesa de Sussex a adus pe lume, in data de 6 mai, un baietel sanatos, iar astazi cei doi parinti au prezentat lumii bebelusul.

Primele imagini cu bebelusul lui Meghan Markle si al Printului Harry

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. Ducesa de Sussex a adus pe lume, in data de 6 mai, un baietel sanatos, iar astazi cei doi parinti au prezentat lumii bebelusul.

"Sunt foarte incantat sa anunt eu si Meghan suntem parintii unui baietel, nascut in aceasta dimineata. Mama si bebelusul sunt foarte bine. A fost cea mai uimitoare experienta pe care mi-as fi putut-o imagina. Suntem amandoi absolut incantati", a spus Printul Harry in fata jurnalistilor, la cateva ore dupa ce a devenit tata.

Meghan Markle a refuzat sa faca faimoasa poza la iesirea din maternitate

Pentru ca Markle depasise termenul in care trebuia sa nasca, ea a fost dusa la un spital privat pentru a aduce pe lume copilul regal.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

"Nu am participat la multe nasteri, este de fapt prima la care sunt de fata, dar este absolut incredibil. Sunt foarte mandru de sotia mea. Si ca orice tata, parinte, consider ca bebelusul tau este absolut minunat", a mai afirmat Printul Harry.

Prima imagine cu bebelusul regal al lui Meghan Markle si al Printului Harry

Ducele si Ducesa de Sussex nu au facut faimoasa fotografie la iesirea din maternitate, iar Printul Harry a promis ca vor aparea in noua formula in fata camerelor de filmat. Iata ca s-a tinut de cuvant, iar primele fotografii sunt aici:

„Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. A fost un vis”, a spus Meghan Markle, care a mai afirmat ca "este magic, este minunat. Am alaturi cei mai buni doi baieti din intreaga lume, asa ca sunt foarte fericita”.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri