smiley-gina-pistol-botez
Divertisment

Smiley și Gina Pistol, la botezul fiicei lor / Foto: Instagram

Imagini de suflet! Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți și fericiți la botezul fiicei lor: "A fost cod roșu de iubire"

Au ținut secret cel mai important eveniment din viața lor de părinți de până acum, botezul fiicei, dar Smiley și Gina Pistol și-au răsplătit admiratorii cu câteva imagini care vorbesc de la sine despre iubirea ce îi leagă.

Discreți cu viața de familie, Gina și Smiley au ales să nu facă public evenimentul care a reunit doar familia și prietenii apropiați. Nu au vrut ca presa să afle și să-i urmărească la biserică sau la petrecere, iar planul le-a ieșit de minune. Aceștia au postat imagini de abia după botez.

Îndrăgostiți și emoționați, Smiley și Gina au fost numai un zâmbet, fericiți că dorința de a avea un copil li s-a împlinit și că micuța lor, Josephine Ana, este cuminte și sănătoasă. Nașii fetiței au fost doi prieteni din Timișoara.

smiley-gina

Ce au transmis Gina Pistol și Smiley după botezul fiicei lor, Josephine

"Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume", a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum a apărut fericita mămică la eveniment

Și Smiley, mândru tată de fetiță, a scris câteva cuvinte de suflet pe Instagram, la două zile de la petrecere: "Duminica aceasta, pentru noi a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prietenii și persoanele dragi, pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața nostră. Josephine, esti TOT!"

Smiley și Gina, botez discret pentru fiica lor

Emoționați și mândri, Smiley și Gina au mizat pe relaxare și naturalețe atât în ceea ce privește locul ales pentru desfășurarea petrecerii, a decorului, dar și în legătură cu ținutele lor și ale invitaților. Dacă solistul a ales o cămașă albă și pantaloni bej, ambele lejere, și partenera lui de viață, Gina Pistol, a fost naturală și în machiaj și coafură, dar și în haine. Aceasta a îmbrăcat o rochie lungă, frumos brodată, inspirată dintr-o ie tradițională, iar părul a fost lăsat lejer pe spate, cu doar două împletituri mici în părți, pentru un look rustic-șic.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri