printesa diana tiara
Divertisment

Prințesa Diana

Imagini din casa spectaculoasă în care a locuit Prințesa Diana înainte să se mărite cu Prințul Charles: FOTO

Până să se mărite cu Prințul Charles, Prințesa Diana a locuit în Casa Althorp din Northamptonshire. Proprietatea are 90 de camere, a fost deținută anterior de Earl John Spencer, tatăl ei, iar acum aparține fratelui său, Charles.

Charles Spencer a postat recent despre biblioteca din casa Althorp, spunând că este camera lui preferată din casă. Încăperea are podea din lemn, covoare luxoase, rafturi imense pline de cărți și mai multe candelabre valoroase.

O altă încăpere emblematică este sala Wootton, unde prințesa Diana și-ar fi exersat pașii de dans step.

Unul dintre dormitoare are pereți albastri, iar celebrul Dormitor al Stejarului este locul în care Sir Winston Churchill a fost găzduit în timp ce făcea cercetări pentru cartea sa despre ducele de Marlborough.

Casa Althorp are propria cameră de biliard, un salon cu scări uriașe, precum și o sală de mese formală, cu spațiu pentru a găzdui până la 42 de invitați.

Mai multe imagini din interiorul locuinței sunt disponibile aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri