*PREMIUM-EXCLUSIVE* I make the Deals now! Meghan Markle enjoys a day shopping with a pal amid recent criticism of her Deal or No Deal days. **WEB EMBARGO UNTIL 4 pm ET on October 23, 2022**
Divertisment

Meghan Markle, în Santa Barbara. Profimedia

Imagini rare cu Meghan Markle, într-o zi obișnuită, pe străzile din Montecito. Prima apariție de la dezvăluirile care au atras critici

Meghan Markle a fost fotografiată într-o apariție rară în public, la câteva zile de la dezvăluirile despre rolul ei în emisiunea „Deal or No Deal”, mărturisiri care au atras însă un val de critici.

Meghan s-a bucurat în weekend de o plimbare prin magazinele din Montecito, împreună cu o prietenă. Într-o salopetă lejeră, trei sferturi, cu un pulover sortat, de culoarea măslinelor verzi, cu sandale fără toc, ochelari de soare și o pălărie cu boruri largi, Markle părea mult mai relaxată. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* I make the Deals now! Meghan Markle enjoys a day shopping with a pal amid recent criticism of her Deal or No Deal days. **WEB EMBARGO UNTIL 4 pm ET on October 23, 2022**
Meghan Markle, la cumpărături în Santa Barbara. Profimedia

Meghan Markle și-a atras critici după dezvăluirile despre perioada când era „fata cu valiza” la 'Deal or No Deal'

Înainte de a deveni cunoscută din serialul „Suits” și mai apoi ca soție a prințului Harry, Meghan Markle a fost „fata cu valiza” într-un show televizat, alături de alte 25 de modele. Despre stereotipurile care au urmărit-o în acea perioadă, fosta actriță a discutat cu Paris Hilton într-un nou episod al podcastului Archetypes.

Deși este recunoscătoare că a avut un job care i-a permis să-și plătească facturile, ducesa de Sussex a simțit că era apreciată doar pentru felul în care arăta, nu pentru inteligență sau pregătirea ei.

În timpul show-ului, toate modelele purtau haine scurte, decupate și mulate, erau perfect machiate și coafate, iar reputația care le înconjura era cea de fete frumoase, dar nu și deștepte.

„Studiasem Relații Internaționale în facultate și erau momente când eram pe platourile de filmare de la 'Deal or No Deal' și mă gândeam la vremea când lucram ca stagiar la Ambasada SUA din Argentina, în Buenos Aires, și eram apreciată pentru mintea mea. Aici, eram apreciată pentru ceva cu totul opus. Exista o idee precisă asupra felului în care trebuia să arătăm. Era exclusiv despre frumusețe, nu neapărat despre inteligență”, a povestit Meghan care a renunțat de bunăvoie la emisiune.

„Eram recunoscătoare pentru job, dar nu și pentru felul în care mă făcea să mă simt, adică deloc deșteaptă. Apropo, eram înconjurată de femei inteligente pe scenă, dar nu acesta era motivul pentru care eram acolo. Ajunsesem să plec de acolo cu un nod în stomac, știam că sunt mai mult decât ceea ce se vedea pe scenă. Mă simțeam redusă la un stereotip”.

La scurt timp după ce a făcut aceste declarații, actrița Whoopi Goldberg a reacționat spunând că remarcile lui Meghan au fost naive. „Asta-i televiziunea, draga mea. Dar ce credeai că ai de gând să faci? Știai care era formatul respectivului program tv. Când ești un performer, preiei rolul”.

O fostă colegă a lui Markle, Lisa Gleave, actriță australiană și model de succes, a explicat la rândul ei:

„Nu m-am simțit niciodată precum un obiect, colegii, echipa, cu toții ne-au tratat excelent. Un loc de muncă ok și o abordare profesionistă. Pentru multe dintre noi a fost un pas important în lansarea unei cariere în televiziune”.

Stilista Dina Cerchione, care a lucrat la „Deal or No Deal”, precum și la alte emisiuni de la CBS, NBC, ABC, a spus că „a fost o greu să vadă cum o emisiune la care ține atât de mult să fie criticată astfel”.

Meghan Markle locuiește acum cu prințul Harry și cei doi copii ai lor în California, după ce au renunțat la o viață alături de familia regală britanică.

Etichete: meghan markle

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri