regina letizia a spaniei
Divertisment

Imagini rare din biroul personal al Regelui Felipe si Reginei Letizia. De unde lucreaza in timpul pandemiei

Regii Spaniei au fost fotografiati lucrand de acasa si participand la doua video conferinte din biroul lor de la Palatul Zarzuela.

La fel ca multi alti lideri europeni, Letizia, 47 de ani, si Felipe, 52 de ani, s-au adaptat si isi efectueaza angajamentele de la distanta, din apropiere de Madrid, unde stau in izolare cu cele doua fiice, Isabel si Leonor.

Palatul Zarzuela se afla la iesirea din capitala, langa Palatul Regal El Pardo, care gazduieste sefi de stat sau alti nobili cand efectueaza vizite oficiale.

Palatul este detinut de statul spaniol si administrat de o agentie de stat numita Patrimonio Nacional, iar Regele Carlos si Regina Sofia l-au ales drept resedinta dupa moartea generalului Franco.

Potrivit presei iberice, Letizia a efectuat un apel la organizatia "Salvati Copiii" si inca unul cu sotul ei, regele, pentru a clarifica anumite aspecte legate de depasirea pandemiei.

Imaginile au fost realizate dupa ce milioane de muncitori din Spania au primit permisiunea de a-si relua activitatea dupa o interdictie de doua saptamani.

Constructorii, lucratorii din fabrici si de pe santierele navale, oameni implicati in salubritate si securitate au acum unda verde de a lucra, dupa 14 zile petrecute in izolare.

Decizia a fost luata dupa ce numarul de noi cazuri de Coronavirus a scazut la 3.477, cel mai putine din 20 martie. Numarul zilnic de decese a scazut si el.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri