kate middleton printul william
Divertisment

Imagini rare din birourile personale al Printului William si Ducesei Kate. De unde lucreaza cei doi acum

Kate Middleton si Printul William au decis sa ofere o privire rara in doua dintre camerele Palatului Kensington care nu sunt deschise publicului, adica birourile lor private.

Cuplul regal a impartasit cateva fotografii in timp ce lucreaza de acasa, respectand regulile de izolare sociala. Kate si Will au postat pe Instagram pentru a le comunica sustinatorilor lor ca tin legatura cu organizatiile de sanatate mintala, pentru a gasi modalitati de sustinere a britanicilor in aceasta perioada dificila.

"Izolarea si distantarea sociala pot constitui provocari uriase pentru sanatatea noastra mintala - in ultimele saptamani, Ducele si Ducesa de Cambridge au tinut legatura cu organizatiile si patronatele din acest domeniu pentru a intelege problemele cu care se confrunta britanicii", este textul care insoteste imaginile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Este minunat sa vezi sectorul sanatatii mintale care lucreaza impreuna cu NHS (n.r: Sistemul National de Sanatate) pentru a ajuta oamenii sa isi mentina bunastarea psihica si emotionala. Impreuna putem fi mai bine pregatiti pentru lunile urmatoare."

Palatul Kensington, domiciliul ducilor de Cambridge, este o resedinta regala din Kensington Gardens, Londra. Este locul in care s-a nascut Regina Victoria si caminul membrilor Familiei Regale de peste 300 de ani.

William si Kate s-au mutat aici in 2011, in fostul spatiu al Printesei Margareta. Renovarile au durat 18 luni, au costat 4,5 milioane de lire sterline si au vizat instalatii sanitare, termice si electrice noi, precum si un alt acoperis.

Palatul Kensington are zone care pot fi vizitate de turisti.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?