claudia schiffer poza veche
Divertisment

În anii ’90 era considerată “cea mai frumoasă femeie” din lume. Claudia Schiffer, apariție fabuloasă la 50 de ani

În anii ’90 Claudia Schiffer făcea legea în modellingul internațional, alături de nume mari ca Naomi Campbell și Cindy Crawford. La 50 de ani, nemțoaica este la fel de apreciată: aceasta a fost desemnată “Femeia anului” de către revista GQ.

Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul model a primit premiul acasă. Îmbrăcată într-o salopetă de piele albastru navy, combinată cu o pereche de pantofi roșii, Claudia Schiffer rămâne în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

GQ Men Of The Year Awards 2020
LONDON, ENGLAND - UNSPECIFIED: In this screengrab released on October 29, model Claudia Schiffer receives the GQ Woman of the Year award 2020 in London, England. The GQ Men Of The Year Awards 2020 will be streamed on GQ.de, Instagram, Facebook und YouTube on October 29. (Photo by Getty Images for GQ Germany)

VEZI SI:  Claudia Schiffer a pozat nud, ca în anii de glorie, pentru coperta revistei Vogue

Claudia Schiffer a fost cel mai bine plătit model din lume

Aceasta și-a făcut debutul în modelling în 1987, iar la numai 19 ani apărea pe coperta Vogue Marea Britanie. Doi ani mai târziu era deja cel mai bine plătit model din lume.

"A fost o nebunie. Nu reușeam să urc într-o mașină decât dacă îmi croia cineva drum înainte. Oamenii făceau găuri în corturile de la prezentări pentru a mă poza. Aveam gărzi de corp la toate prezentările și îmi păzeau inclusiv lenjeria când defilam fiindcă altfel lucrurile mele dispăreau", a povestit Schiffer.

GQ Men Of The Year Awards 2020

Claudia deține recordul Guinness pentru modelul cu cele mai multe apariții pe copertele marilor reviste. De-a lungul carierei, a apărut pe prima pagină a peste 1000 de publicații. Averea ei este estimată la 55 de milioane de dolari. Alături de soțul său Matthew Vaughn, Schiffer are 3 copii - Caspar, Clementine și Cosima.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri