42nd Annual Academy Of Country Music Awards - Arrivals
Divertisment

Shania Twain. Getty Images

În anii '90, era una dintre cele mai în vogă artiste din lume. Cum arată astăzi Shania Twain, la 56 de ani

Shania Twain era în anii '90 una dintre cele mai admirate vedete. Piese ca Still The One, That Don't Impress Me Much și Man! I Feel Like A Woman ocupau primele locuri în clasamentele muzicale. În ultima vreme, aparițiile artistei au fost rare. Zilele acestea însă, Shania a fost fotografiată alături de soțul ei, omul de afaceri elvețian Frédéric Thiébaud, la Festivalul de Film de la Zurich.

Twain a optat pentru o rochie sacou și cizme de piele pentru acest eveniment. 

Shania și Frédéric formează în continuare un cuplu puternic. S-au căsătorit în 2011, la scurt timp după ce artista canadiană a finalizat divorțul de Robert 'Mutt' Lange, fostul ei producător.

Mutt a cunoscut-o pe Shania după ce a sunat-o să-i spună cât de mult îi admiră piesele. S-au căsătorit în 1993, iar ulterior s-a născut fiul lor, Eja (19 ani), înainte ca despărțirea lor, care a ținut prima pagină a publicațiilor mondene, să devină publică. Mutt a cerut divorțul, apoi Shania a descoperit că acesta avea o relație cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne Thiebaud. Artista avea să se căsătorească mai târziu cu Frederic, fostul soț al lui Marie-Anne.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 1995, Shania a lansat albumul „The Woman in Me”, care s-a vândut în peste 4 milioane de copii, influențând puternic industria muzicii country în anii ce au urmat. Mai mult, a obținut și premiul Grammy pentru Best Country Album. La cinci ani de la lansare, RIAA l-a certificat „album de diamant”, cu peste 12 milioane de copii vândute în SUA și 20 de milioane la nivel mondial.

Etichete: shania twain

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?