katy perry
Divertisment

Katy Perry / Getty Images

Insarcinata in ultimul trimestru, Katy Perry apare nud in cel mai recent videoclip, pentru piesa "Daisies"

Katy Perry a lansat single-ul principal pentru cel de-al cincilea ei album. Piesa "Daisies" a venit la pachet si cu un videoclip lipsit de inhibitii.

Insarcinata in ultimul trimestru, cantareata de origine americana a renuntat la haine si apare complet nud, cu burtica la vedere, in cel mai recent videoclip.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Katy Perry este insarcinata cu actorul britanic Orlando Bloom. Cantareata a anuntat ca va deveni mama tot cu ajutorul unui clip, in luna martie.

Mai tarziu, intr-o discutie cu fanii pe Instagram, Perry a confirmat ca asteapta un copil cu Orlando, spunand ca este "probabil cel mai mare secret" pe care a trebuit sa-l pastreze vreodata: "Suntem atat de fericiti, suntem atat de incantati, suntem fericiti."

Potrivit surselor din anturajul ei, cantareata ar fi insarcinata in 7 sau 8 luni cu actorul, care mai are un copil de noua ani din casnicia lui anterioara cu top modelul Miranda Kerr.

"Sunt multe divergente intre mine si partenerul meu, dar tocmai aceste frictiuni duc la ceva frumos, pot genera multa lumina", a recunoscut Katy Perry.

Fericitul cuplu se pregateste sa ureze bun venit pe lume unei fetite.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri