Ireland Baldwin/ Profimedia
Divertisment

Ireland Baldwin/ Profimedia

Ireland Baldwin se amuză pe seama comentariului făcut de tatăl său Alec Baldwin: „Cred că porcii sunt drăguți”

Ireland Baldwin s-a legat de comentariul tatălui său Alec Baldwin într-un videoclip pe contul său de Tik Tok. Tânăra în vârstă de 26 de ani le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare că nu este deloc afectată de criticile negative primite în mediul online. 

În 2007, când Irland avea doar 11 ani, Alec i-a lăsat un mesaj usturator în care a numit-o drept „porcușor nepoliticos și necugetat”, după ce a ratat un apel telefonic important de la el. Celebrul mesaj vocal a fost trimis în perioada în care actorul se judeca cu fosta soție pentru custodie cu mama ei, cu modelul Kim Basinger. Atunci, aceasta a negat că a făcut publică înregistrarea, iar reprezentantul ei a spus într-o declarație că „mesajul vocal nu a fost sigilat conform unei hotărâri judecătorești”. Cu toate acestea, tânăra a învățat că râdă de acel incident, făcând des glume pe seama mesajului trimis de tatăl ei. 

Citește și: Ce a descoperit fiica lui Alec Baldwin după ce a stat departe de rețelele sociale: ”Am învățat o lecție prețioasă trăind în natură!”

„Dacă aș fi un porc... aș fi nepoliticos și necugetat, desigur!”, a declarat atunci Ireland. 

Recent, Ireland și-a adus aminte de mesajul vocal transmis de tatăl său și a făcut din nou o glumă pe contul său de Tik Tok. Aceasta a încercat trendul în care celebritățile dansează pe cântecul That's Not My Name de The Ting Tings și enumeră poreclele pe care le-au primit. Printre cele enumerate de fiica actorului se afla și „porcușor”, referindu-se la mesajul de atunci. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ireland Baldwin le-a transmis un mesaj fanilor: „Nu-mi pasă deloc ce credeți despre mine”

De asemenea, Ireland a scris un text lung în descrierea videoclipului postat pe contul ei de Instagram în care spunea le-a transmis un mesaj fanilor, susținând că este într-un punct foarte bun din viața ei și că nu se mai lasă afectată de părerile negative ale fanilor.

„Numele meu este Ireland. Sunt un scriitor. Și cred că porcii sunt drăguți, așa că glumesc pe tine. Nici nu vă pot spune cât timp am pierdut îngrijorându-mă de titluri și comentarii. Poți crede asta? Îți vine să crezi cât de mult control le oferim altora și cât de multă putere le oferim narațiunilor lor? Poate că nu experimentați asta la fel ca mine, dar majoritatea dintre noi am fost numiți în multe feluri și s-au făcut presupuneri despre noi. Cu greu citesc articole care ies despre mine în general, dar de multe ori când o fac, sunt întotdeauna sexualizată într-un fel sau sunt comparată cu părinții mei. Din păcate, pozitivitatea și veștile bune cu greu se vând.

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin, asemănare izbitoare cu mama ei, Kim Basinger. Tânăra, apariție spectaculoasă într-un costum de baie

Mass-media este o groapă de gunoi uriașă. Știu cine sunt pentru prima dată după mult timp și sunt încântată să vă arăt la ce am lucrat. Știu că decizia mea de a lucra în industria divertismentului va aduce, desigur, o comparație constantă cu realizările ambilor mei părinți și continui să îmbrățișez părțile din mine care sunt într-adevăr ca ei. Nu-mi pasă deloc ce credeți despre mine, despre felul în care arăt, ce port, ce gândesc și spun, și la naiba mă simt bine să fiu în acest punct.”, a scris Ireland la descrierea videoclipului postat pe contul său de Instagram. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri