irina shayk
Divertisment

Irina Shayk / Foto: Getty Images

Irina Shayk a renuntat la haine in ultima reclama. Modelul a pozat pentru un brand cunoscut

Irina Shayk a redevenit o femeie singura de curand si, chiar daca viata sa personala nu este tocmai roz dupa despartirea de Bradley Cooper, cariera ei pare sa infloreasca.

Recent, modelul rus, in varsta de 33 de ani, a renuntat la haine pentru o noua campanie de promovare a gentilor Calvin Klein.

Purtand doar lenjerie intima si dressuri plasa, Irina si-a etalat, intr-o serie de imagini alb-negru, silueta de invidiat. Totul spre deliciul fanilor sai.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rusoaica nu se fereste sa pozeze goala pentru diverse case de moda. Nu este la prima aparitie nud, deci nu se mai rusineaza de camerele de fotografiat. In trecut, ea a mai pozat goala pentru Givenchy, alaturi de modelul Chris Moore.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri