irina shayk
Divertisment

Irina Shayk / Foto: Getty Images

Irina Shayk, imagine de 500.000 de aprecieri pe Instagram. Cum arăta fosta parteneră a lui Bradley Cooper înainte de a deveni celebră

Considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume, Irina Shayk a reușit să facă furori pe rețelele sociale după ce a făcut publică o imagine din 2006, de când a debutat ca model.

Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper, este un model de succes, iar de curând a făcut publică o imagine care datează din 2006, de la debutul ei în modă.

Irina Shayk: „Bradley Cooper este un tată uimitor”. Modelul a explicat de ce vorbește atât de rar despre fostul ei iubit

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, modelul în vârstă de 35 de ani apare într-o cameră de hotel, îmbrăcată doar în lenjerie de culoare crem. Ce a surprins, însă, este faptul că deși avea mai puțin de 20 de ani, ea părea extrem de sigură pe ea.

Irina Shayk a cunoscut celebritatea la scurt timp după ce a câștigat cocursul de frumusețe Miss Chelyabinsk din 2004. Doi ani mai târziu, ea poza pentru Sports Illustrated, iar ulterior s-a bucurat de un succes răsunător, având contracte cu branduri precum Guess, Burberry, Versace și Marc Jacobs.

Irina Shayk este mama unei fetițe de patru ani

Irina Shayk a trăit o poveste de iubire cu Bradley Cooper, alături de care are o fetiță pe nume Lea, în vârstă de patru ani. Cei doi s-au întâlnit între 2015-2019, iar acum au o relație frumoasă de prietenie, de dragul fiicei lor.

Citește și: Irina Shayk e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nici sora ei nu e mai prejos. Cum arată Tatiana

”Nu am înțeles niciodată termenul de co-parenting. Când sunt cu fiica mea, sunt 100% mamă, iar când e cu tatăl ei, el e 100% tatăl ei. Suntem părinți. Asta înseamnă creșterea și educarea copilului”, a spus Irina.

Rusoaica s-a despărțit de Cooper, în vârstă de 46 de ani, în iunie 2019, după mai bine de patru ani de relație. Dar a păstrat discreția: ”Fosta mea relația este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este o parte din mine de care nu vreau să mă detașez. Nu citesc ce se scrie despre mine. Sincer, sunt prea ocupată să-mi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole despre mine, să scrie, își fac meseria. Eu mă concentrez pe viața mea și pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”.

Etichete: model , irina shayk , campanie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri