EXCLUSIVE: Irina Shayk Spotted Out In Milan During Fashion Week
Divertisment

Irina Shayk. Profimedia

Irina Shayk, mândră de corpul ei. Și-a expus picioarele sculptate, într-o fustă minusculă acoperită de sacou, pe străzile din NYC

O fustă minusculă acoperită de un sacou. Irina Shayk și-a etalat fizicul impresionant pe străzile din NYC. Supermodelul în vârstă de 37 de ani a arătat șic, miercuri, la plimbarea de după-amiază, cu fiica ei, în New York.

Irina și-a expus picioarele parcă sculptate, într-o fustă scurtă, neagră, acoperită de un sacou albastru, la care a asortat o cămașă și pantofi negri. 

Lea, în vârstă de 6 ani, este fiica Irinei din relația cu actorul Bradley Cooper.

Cele două vedete au păstrat o relație de prietenie și după ce s-au despărțit în 2019. Au fost împreună patru ani.

Recent, o sursă a dezvăluit pentru The Messenger că a fost chiar Shayk cea care i-ar fi prezentat-o pe Gigi Hadid (28 de ani) fostului ei partener de viață, actorul din „Marea Mahmureală” .

„Gigi și Irina au fost apropiate de-a lungul anilor, au lucrat împreună, iar Gigi și Bradley s-au mai văzut în acest context”.

„Gigi și Bradley s-au întâlnit recent, au vorbit despre fiicele lor, iar Bradley i-a propus să iasă împreună”, a mai spus sursa.

La rândul ei, Irina Shayk ar trăi o poveste de dragoste cu starul NFL Tom Brady.

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, Shayk a vorbit despre Lea, mărturisind că ea și Bradley o învață să aibă empatie, să se poarte frumos cu oamenii din jurul ei.

„O învățăm pe fiica noastră că cel mai important lucru e să fie blândă cu oamenii. De fiecare dată când o trimit la școală îi spun să-și amintească să fie blândă și să-i iubească pe cei din jur”, a spus ea.

„Îmi spune mereu că mă iubește, că îi iubește pe tatăl ei și pe bunica. Totul este despre iubire și stau și o privesc și îmi spun că eu nu eram așa la vârsta ei. Nu aveam astfel de gânduri la șase ani. Dar asta este ceea ce trebuie să ne învățăm copiii”, a mai spus ea.

Etichete: irina shayk

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?