fox
Divertisment

Brian Austin Green, Sharna Burgess, Megan Fox. Profimedia

Iubita lui Brian Austin Green i-a scris fostei soții a acestuia, după cinci luni de relație. Cum a reacționat Megan Fox

Sharna Burgess și Brian Austin Green formează un cuplu de mai bine de un an. Vedeta „Dancing with the Stars” a povestit acum, într-un interviu pentru podcastul The Viall Files, cât de mult și-a dorit să ia legătură cu fosta soție a actorului din Beverly Hills 90210 și de ce. 

Sharna, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că i-a scris actriței din „Jennifer’s Body” pentru a discuta despre co-parenting.

Megan Fox și actorul în vârstă de 48 de ani au fost căsătoriți zece ani și au trei băieți: Noah, 9 ani, Bodhi, 7 și River, 5 ani.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Burgess a început să se întâlnească cu Green la sfârșitul anului 2020 și în prezent așteaptă primul lor copil împreună.

„După ce ne-am întâlnit patru sau cinci luni, i-am spus lui Brian: Îmi poți da numărul lui Megan?”, și-a amintit ea.

„Mi-ar plăcea să-i scriu... Mi-ar plăcea să vorbesc cu ea și să-i spun: Hei, sunt mereu în preajma copiilor tăi, dacă vei vrea vreodată să știi ceva despre mine, să bem o cafea și să discutăm, dă-mi de veste. Dacă există vreun mod în care pot ajuta în această situație, anunță-mă”, a explicat Sharna. „Cred că a apreciat cu adevărat gestul meu. Mi-a mulțumit că mă port grozav cu copiii ei.”

Megan Fox

Sharna a mărturisit și că nu se compară vreodată cu Megan Fox.

„Nu poți să intri într-o relație nouă cu cineva și să te aștepți ca persoana respectivă să lase în urmă tot ceea ce a trăit sau prin care a trecut”, a declarat Sharna. „Brian a avut o viață întreagă cu o altă persoană, au copii împreună.”

„Am vrut să-l cunosc, să-l susțin, să-l iubesc… dar nu există loc de comparații și de ce ai face asta? Evident că nu a funcționat dintr-un motiv. Pentru mine să compar sau să aduc acel motiv în relația noastră nu are sens.”

Citește și:

Cum a reacționat Kate Middleton când un fan i-a spus că va fi o „prințesă de Wales genială”: „Sunt pe mâini bune”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri