Iulia Albu 6
Divertisment

Iulia Albu are o soră superbă, care e economist de profesie / Instagram

Iulia Albu a făcut publică o imagine rară cu sora ei. Cât de frumoasă este Karin

Iulia Albu a fost mereu în centrul atenției și este recunoscută pentru frumusețea ei răvășitoare, însă aceasta se pare că este trăsătură de familie, întrucât și sora ei, Karin Vochița, este la fel de frumoasă.

Karin Vochiță, de profesie economist, a preferat să-și trăiască viața departe de lumea presei, spre deosebire de sora ei, care se bucură de notorietate de ani de zile. Cele două, însă, sunt la fel de frumoase, iar dovadă este ultima imagine făcută publică de Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, mesaj emoționant pentru iubitul misterios: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Doamnelor și domnilor, la cererea publicului postez o fotografie rară cu superba mea surioasă. Te iubesc!”, a scris ea în dreptul imaginii care în doar o oră a adunat mii de aprecieri, dar și comentarii.

Citește și: Mikaela, fiica Iuliei Albu, a împlinit 11 ani. Fashion editor-ul a dezvăluit ce cadou i-a făcut: ”Și l-a dorit mult!”

”Superbă!”, a reacționat Elena Gheorghe, în timp ce alți fani au comentat: ”Frumusețea și grația tronează în familia ta.”, ”Foarte frumoasă sora ta, Iulia!”, ”Superbă!”, au scris internauții în dreptul imaginii în care Karin apare la o terasă.

Iulia Albu are o fiică de 11 ani

Iulia Albu este mama unei fetițe de 11 ani, pe care o are din căsnicia cu Mihai Albu. De curând, ea a primit acordul de a-și face propriul cont de Instagram, unde este activă.

“Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a scris Iulia Albu atunci, în mediul online.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri