The 74 Venice Film Festival 2017, Italy - 01 Sep 2017
Divertisment

Jane Fonda. Profimedia

Jane Fonda, spectaculoasă la 83 de ani: Îmi doresc ca bărbații să-mi spună că arăt bine pentru vârsta mea

Jane Fonda arată spectaculos la 83 de ani și mărturisește că își dorește ca bărbații să spună că arată bine pentru vârsta ei. Într-un interviu pentru Grazia, actrița a declarat că deși este o feministă convinsă, simte nevoia să știe că bărbații o găsesc atrăgătoare. 

Legendara actriță câștigătoare de Oscar a dezvăluit despre perioada apelurilor video pe Zoom: „Mi-e rușine să admit asta, dar acord mai multă atenție look-ului meu atunci când pe Zoom urmează să vorbesc cu un bărbat decât atunci când trebuie să intru într-o ședință cu o femeie”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jane a explicat că asta „face parte din ADN-ul meu, de când am devenit adultă în anii 1950”: „ Trebuie să simt că ei [bărbații] cred că sunt atrăgătoare. Nu vreau să-mi spună că sunt sexy, ci doar că arăt bine pentru vârsta mea”. 

„Bărbații îmi spun, fie că sunt doctori, frizeri sau orice altceva, că alți oameni îi întreabă: 'Dumnezeule, o cunoști pe Jane Fonda! Cum arată?!'. Iar eu îmi doresc ca ei să spună: 'Arată bine pentru vârsta ei'.”

„Când am devenit pentru prima dată feministă, nu am acordat prea multă atenție aspectului meu. A existat perioada între Barbarella (1968) și Monster in Law (2005), când intenționat nu am dat importanță felului în care arătam, pentru că atunci credeam că pentru a fi luată în serios nu trebuie să arăt că-mi pasă de fizicul meu”.

Jane și-a dat seama mai târziu că „poți arăta frumos și totuși să fii feministă”.

„La un moment dat am realizat că, deși aveam peste 70 de ani, să arăt bine mă ajută să-mi găsesc de lucru. Sunt actriță, mă întrețin singură, așa că acest aspect era important.”

Fonda a vorbit și despre ce schimbări a făcut în regimul de înfrumusețare pe timp de pandemie. A renunțat să-și mai vopsească părul, de asemenea, nu a mai purtat machiaj. Însă nu a renunțat la sport.

„Când nu ne antrenăm, putem deveni deprimați mult mai ușor. Mișcarea este atât despre minte, cât și despre corp - nu sunt două lucruri separate. Este foarte importantă pentru stabilitatea mentală”.

Vezi și:

Cea mai frumoasă fată din lume, apariție senzuală la Paris. Cum arată Thylane Blondeau la 20 de ani

Etichete: jane fonda

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri