"Life Of Crime" Premiere - Arrivals - 2013 Toronto International Film Festival
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston a mers la terapie din cauza unei întrebări constante din partea familiei: Le-am cerut să-mi dea pace

Jennifer Aniston are în spate o carieră de succes, de mai bine de 30 de ani, cu roluri celebre în filme și seriale ca Friends, Bruce Almighty, Marley & Me sau The Morning Show. Dar și la 52 de ani, zvonurile despre copii o urmăresc pe frumoasa actriță. Încă de când era căsătorită cu Brad Pitt, iar mai apoi cu Justin Theroux, a fost ținta acestor presupuneri. Însă toate s-au dovedit a fi false.

Într-un interviu acordat People, Jennifer Aniston a dezvăluit că terapia a ajutat-o ​​să treacă peste acele momente când inclusiv membrii familiei sale o întrebau constant dacă este însărcinată, în timp ce le cerea să-i dea „pace”.

„Uneori nu-i poți împiedica nici măcar pe membrii familiei tale să întrebe astfel de lucruri. Ce se întâmplă? Ești însărcinată? Te măriți? O să ai un copil?”.

Iar la familie se referă în principal la tatăl ei, John Aniston, și la fratele ei, Alexander John. Mama actriței, Nancy Dow, a murit în 2016. 
Actrița câștigătoare a premiilor SAG și Emmy.

Citesc în ziare și reviste că sunt însărcinată inclusiv cu gemeni, apoi vin să mă întrebe. „Le spun: Dumnezeule, când și câți ani vă ia să învățați să ignorați aceste prostii?”, a spus actrița din „Murder Mystery”.

De asemenea, Jennifer a dezvăluit că aplicațiile de dating ies complet din discuție. „Rămân la metodele clasice când vine vorba de întâlniri. Îmi place să vină cineva să-mi mi ceară o întălnire. Prefer așa”.

Vezi și:

JENNIFER ANISTON, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA EI CU BRAD PITT, LA 16 ANI DE LA DIVORȚ

 

Etichete: jennifer aniston

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?