"Life Of Crime" Premiere - Arrivals - 2013 Toronto International Film Festival
Divertisment

Jennifer Aniston. Getty Images

Jennifer Aniston, „cel mai frumos păr din pandemie”. Coafura pentru care a obținut peste 3 milioane de like-uri

Jennifer Aniston a strâns peste 3.500.000 de like-uri cu cea mai nouă imagine postată pe Instagram. Actrița care va împlini 52 de ani în 11 februarie și-a încântat fanii cu noul ei look.

Starul „Murder Mystery ”s-a răsfățat cu o vizită la salon, pentru a se pregăti pentru acest moment special din viața ei, dar și pentru noul sezon din „The Morning Show”.

Nu puțini au fost cei care au declarat că are „cel mai frumos păr din pandemie”, „cea mai tare coafură”. „Mă obsedează părul tău, culoarea, tunsoarea”, i-a transmis o admiratoare vedetei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chris McMillan este stilistul ei preferat și colaborează cu el încă din vremea când filma serialul Friends. Este celebru pentru coafura „Rachel” din „Prietenii tăi”.

Fosta soție a lui Brad Pitt radiază acum parcă mai mult ca oricând. Vedeta este faimoasă pentru podoaba ei capilară. Aniston a optat pentru un refresh al culorii și a ales o nuanță caldă, plină de strălucire.

„Cum poți să arați tot ca la 25 de ani?”, s-au întrebat în comentarii fanii ei.

Jennifer Aniston a recunoscut anul trecut că s-a gândit să spună adio actoriei și a dezvăluit ce meserie va aborda în viitor. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri