jennifer aniston
Divertisment

Jennifer Aniston, Revelion la plaja alaturi de un barbat misterios. Cum a fost surprinsa actrita

Jennifer Aniston a impresionat pe plajele din Mexic, unde a sarbatorit venirea Noului An alaturi de regizorul Will Speck.

Actrita in varsta de 50 de ani a intampinat Anul Nou pe nisipul din Tulum, unde a fost fotografiata purtand un costum de baie negru, format din doua piese.

Ea si-a petrecut vacanta impreuna cu Will, 49 de ani, pe care il stie de cand au lucrat impreuna la comedia "Office Christmas Party" in 2016.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au mai fost fotografiati impreuna in luna octombrie, dupa ce au luat cina intr-un celebru restaurant din Los Angeles. Atunci, o sursa din anturajul actritei spunea pentru presa mondena: "Jennifer si Will vor au o legatura foarte speciala si nu e exclus ca el sa devina mai mult decat un prieten pentru ea. Este intelept, plin de compasiune, sensibil, aventuros si foarte amibitios, toate caltati pe care Jen la apreciaza la un tip."

Pentru Aniston a devenit o traditie sa-si petreaca Revelionul alaturi de prietenii ei celebri. In 2019, ea a sarbatorit alaturi de Jimmy Kimmel si sotia sa si Jason Bateman si sotia sa.

Vacanta lui Jennifer a fost binevenita inaintea Globurilor de Aur, unde este nominalizata pentru rolul din "Morning Show". Toti ochii vor fi indreptati catre ea, mai ales ca va sta la cateva scaune distanta de fostul ei sot, Brad Pitt, care e la randul sau nominalizat.

Foto: Getty/Gulliver

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri