Jennifer Coolidge
Divertisment

Jennifer Coolidge / Profimedia Images

Jennifer Coolidge, actrița din „American Pie”, dezvăluiri despre viața ei. De ce a ales să nu aibă copii

Jennifer Coolidge, actrița în vârstă de 61 de ani, a rupt tăcerea privind un subiect sensibil și, anume, a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să nu-și întemeieze o familie.

În vârstă de 61 de ani, actrița, cunoscută drept mama lui Stifler din „American Pie”,  se bucură de un succes răsunător după ce a primit un rol în „White Lotus”, iar acum, în cadrul unui interviu pentru GQ, ediția britanică, aceasta a vorbit despre motivul pentru care a ales să nu aibă copii.

Potrivit Daily Mail, aceasta a mărturisit că prietenii au încurajat-o de-a lungul timpului să adopte un copil, însă a ales să nu facă asta, spunând că este de părere că se descurcă mai bine în rol de mamă vitregă.

Citește și: Jennifer Coolidge, dezvăluire neașteptată despre viața ei. Ce meserie ar fi avut dacă nu s-ar fi făcut actriță

De asemenea, ea a mărturisit că a ales să nu aibă copii pentru că este imatură, iar venirea acestora pe lume ar fi determinat-o să crească.

„Sunt foarte, foarte imatură. Cred că asta m-a împiedicat să am copii, pentru că sunt eu un fel de copil. Poate că dacă i-aș fi avut aș fi fost nevoită să cresc, să mă maturizez”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Ea a recunoscut, însă, că cel mai probabil ar fi apreciat viața în Los Angeles mai mult dacă ar fi avut copii, spunând că acum se plictisește.

Citește și: Reese Witherspoon, extrem de fermă: ”Nu va exista ”Legally Blonde 3” fără Jennifer Coolidge!”

Totodată, actrița, care este singură în prezent, aceasta a mărturisit că un factor care a contribuit la faptul că nu și-a întemeiat o familie a fost și viața sentimentală tumultuoasă pe care a avut-o.

„Nu am avut niciodată un iubit relaxat, care să se bucure de lucrurile mici, știi?”, a mai spus actrița care mărturisea, în rumă cu câțiva ani, că a avut relații cu mai bine de 200 de persoane după rolul interpretat în „American Pie”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri