Baby2Baby 10-Year Gala 2021, West Hollywood, United States - 14 Nov 2021
Divertisment

Jennifer Garner. Profimedia

Jennifer Garner, desemnată „Femeia Anului” de către Universitatea Harvard

Jennifer Garner a primit titlul de „Femeia Anului” din partea Universității Harvard, mai exact a Hasty Pudding Theatricals. Actrița americană a fost premiată nu doar pentru cariera sa la Hollywood, dar și pentru acțiunile ei ca filantrop și antreprenor, a anunțat organizația, potrivit yahoo.com

Garner, în vârstă de 49 de ani, va fi invitata de onoare la o paradă prin Piața Harvard, în 5 februarie.

Hasty Pudding Theatricals, care datează din 1844 și se autoproclamă al treilea cel mai vechi grup de teatru din lume, a creat premiul „Femeia Anului” în 1951 pentru a onora persoanele care au adus „contribuții de durată și impresionante în lumea divertismentului”. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Printre vedetele premiate cu acest titlu de-a lungul anilor se numără Viola Davis, Meryl Streep, Katharine Hepburn și Cher.

„Suntem încântați să o onorăm pe Jennifer Garner, care va fi prima Femeie a Anului, premiată în seara de deschidere”, a spus coproducătorul Molly Chiang. „13 Going on 30 a fost filmul cu care am crescut, așa că abia aștept să o întâlnesc”.

Garner este membră a organizației „Salvați Copiii” și a pledat la Capitol Hill și în întreaga Americă pentru mărirea fondurilor destinate acestei fundații. De asemenea, ea a co-fondat compania de alimente organice „Once Upon a Farm” în 2017, cu scopul de a oferi copiilor alimente de cea mai înaltă calitate, cultivate folosind metode durabile.

Jason Bateman a fost numit „Bărbatul Anului 2022”.

Actorul cu care Jennifer Garner a fost căsătorită înainte de Ben Affleck. În ce relații sunt astăzi, la 17 ani de la divorț

Etichete: jennifer garner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri