26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Divertisment

Jennifer Garner. Getty Images

Jennifer Garner, mărturisiri sfâșietoare despre copilărie: ”Mama a crescut în sărăcie!”

Jennifer Garner este una dintre cele mai apreciate artiste de la Hollywood și este recunoscută pentru discreție. Acum, fosta soție a lui Ben Aflleck și-a surprins total fanii, întrucât a făcut mărturisiri emoționante.

Invitată în emisiunea ”Tell Me More with Kelly Corrigan”, Jennifer Garner a vorbit despre rădăcinile umile ale părinților ei.

”Mama mea a crescut în sărăcie, la Locust Grover, Oklahoma, SUA, la o fermă. Cred că mama mea era atât de săracă, încât mi se pare inimaginabil că a reușit să plece de acolo.”, i-a mărturisit ea lui Kelly Corrigan.

”Ca să înțelegi despre ce vorbesc, atunci când m-am mutat în New York, după liceu, mama mi-a spus: <<Jennifer, nu contează ce vei face, niciodată nu va fi atât de greu pe cât mi-a fost mie să plec de la fermă.>>”, a mai dezvăluit actrița.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Garner a mărturisit, de asemenea, că a întrebat-o pe mama ei dacă o deranjează că vorbește despre sărăcia în care a trăit.

Mi-a spus: <<niciodată nu-mi va fi rușine că am crescut în sărăcie. Mai degraba sunt uimită de grația și demnitatea pe care au avut-o părinții mei în copilărie.>>”, a mai povestit Garner, care a declarat că mama ei a visat întotdeauna să călătorească după ce vor crește nepoții ei, dar și să citească revista Life.

”Acum a fost deja în 50 de țări și pe șapte continente.”, a mai povestit ea.

Jennifer Garner și-a refăcut viața după divorțul de Ben Aflleck

Jennifer Garner și fostul ei soț, Ben Affleck, fac tot posibilul să aibă grijă de cei trei copii ai lor, după ce cuplul a anunțat în iunie 2015 despărțirea. „Ei au trecut peste despărțire. Ben este într-o relație cu Ana [Ana de Armas]. A fost un drum foarte lung și complicat, dar Jennifer și Ben sunt fericiți și recunoscători pentru felul în care se înțeleg astăzi”, a mai spus o sursă pentru In Touch în luna martie.

Jennifer Garner este și ea într-o relație, alături de John Miller. Cei doi au fost extrem de discreți cu privire la relația lor. În ianuarie 2019, o sursă declara că Ben este fericit pentru noua relație a lui Jennifer. ”Ben este fericit pentru Jen și noua sa relație. În inima lui, vor exista mereu sentimente pentru mama copiilor lui, dar Ben nu este gelos, vrea doar ca Jen să fie fericită. Deși îi este dor de unele momente pe care le-a petrecut alături de Jen, Ben se bucură că ea și-a găsit fericirea alături de o altă persoană”, le-a spus o sursă celor de la Hollywood Life.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri