Jennifer Lawrence
Divertisment

Jennifer Lawrence a sarbatorit logodna cu Cooke Maroney printr-o petrecere alaturi de prietenii apropiati si a uimit prin tinuta aleasa pentru eveniment.

Jennifer Lawrence se casatoreste. Ce tinuta spectaculoasa a purtat la petrecerea de logodna

Jennifer Lawrence a sarbatorit logodna cu Cooke Maroney printr-o petrecere alaturi de prietenii apropiati si a uimit prin tinuta aleasa pentru eveniment.

Actrita a purtat o rochie roz, in valoare de 2,300 de dolari, semnata L. Wells, pe care a accesorizat-o cu geanta Roger Vivier, bijuterii Fred Leighton si pantofi nude Casadei.

Jennifer si-a pus in evidenta trasaturile cu ajutorul unui machiaj natural, iar parul si l-a coafat intr-un coc neglijent.

Fotografia cu vedeta, care radiaza de fericire, a fost postata pe retelele de socializare de catre stilistii ei, Jill Lincoln si Jordan Johnson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu am putea fi mai fericiti si entuziasmati pentru Jennifer Lawrence care va deveni o #MRS. In acest weekend am petrecut alaturi de Jen si viitorul ei mire", au scris cei doi.

Jennifer Lawrence si Cooke Maroney au fost vazuti impreuna, pentru prima data, in iunie 2018, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut prin intermediul unei prietene.

Logodnicul actritei are 34 de ani si este directorul galeriei de arta Gladstone din New York.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri