jennifer lopez dieta alimentara
Divertisment

Jennifer Lopez este foarte atenta cu regimul sau alimentar si face mult sport pentru a se pastra in forma

Jennifer Lopez a renuntat la extensiile de par. Look-ul natural al vedetei, o surpriza pentru fani

J.Lo a fost fotografiata indreptandu-se catre sala de fitness intr-o tinuta sport, fara machiaj si par aranjat. Astfel, fanii au avut ocazia sa vada cum arata diva latino cand renunta la extensii.

Cand marcheaza aparitii publice, Jennifer Lopez apeleaza la extensii. In viata de zi cu zi, artista este tunsa destul de scurt si isi poarta parul intr-un bob ondulat care dezvaluie care este, de fapt, aspectul ei natural.

Recent, angajatii publicatiilor mondene au fotografiat-o pe Lopez in drum spre sala, purtand un top negru fara maneci si colanti mulati, potriviti pentru exercitii fizice intense.

Dupa ce si-a lucrat formele celebre alaturi de antrenoarea sa, artista a mers la studioul de inregistrari, de unde a publicat poze pentru cei peste 115 milioane de fani care o urmaresc pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intr-un interviu mai vechi, in care a vorbit despre obiceiurile ei de frumusete, diva latino le-a povestit fanelor ca foloseste produse care se gasesc usor pe rafturile marilor magazine, inclusiv sampon uscat care ofera volum firelor de par.

Ea a dezvaluit ca a inceput sa albeasca la 23 de ani si de atunci se vopseste constant in nuante de blond.

J.Lo a marturisit ca se simte cel mai sexy cand are parul ondulat si e putin bronzata si, cu toate ca adora parul lung, nu se teme sa-l tunda si sa surprinda cu un look nou.

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri