Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, apariție inedită la prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Artista a mizat pe extravaganță și a atras toate privirile

 Jennifer Lopez a avut o apariție de zile mari la prezentarea de modă Dolce & Gabbana din Veneția. Obișnuită să fie mereu în centrul atenției, artista, în vârstă de 52 de ani, a profitat de evenimentul dedicat modei pentru a defila într-o ținută cu adevărat spectaculoasă.

Jlo a făcut parte din lista impresionantă de vedete care au luat parte la evenimentul mult așteptat, ce a avut loc în Piața San Marco din Veneția, iar ținuta aleasă de aceasta a atras cu siguranță atenția celor prezenți.

Citește și: Kitty Spencer, lună de miere nesfârșită. Proaspăt căsătorită, nepoata prințesei Diana călătorește prin Europa cu soțul de 62 de ani

Jennifer Lopez WOWS at the Dolce & Gabbana event in Venice, Italy.

Îmbrăcată într-un set floral, format dintr-un top decupat cu inserții de tot felul, pantaloni cu talie înaltă și o capă spectaculoasă, Jennifer Lopez a părut un personaj venit direct de la curtea regală. Ținuta inedita a fost accesorizată cu o diademă aurie cu flori, sandale cu toc gros și platformă, precum și bijuterii masive.

Paleta vie de culori a articolelor vestimentare purtate, cât și avalanșă florală au transformat-o pe artistă într-o prezență care nu putea fi trecută cu vederea.

Jennifer Lopez in Venetia

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, o prezență de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

Întrucât prezentarea de modă a avut loc în orașul pe apă, Jennifer Lopez a fost escortată de către bodyguarzii ei către mijlocul de transport plutitor, iar vedeta a părut o adevărat diva în timp ce flutura mâna la cameră și se ajuta de cei din jur pentru a se deplasa în tocurile extravagante.

Show-ul Dolce & Gabbana, numit Alta Moda, are loc în Veneția în perioada 28-30 august, într-o locație în care nu a mai fost prezentat un spectacol de modă până acum, Piața San Marco. La eveniment iau parte și alte vedete importante precum, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer etc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri