jennifer lopez alex rodriguez
Divertisment

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Jennifer Lopez, ceruta in casatorie de Alex Rodriguez. Cum arata si cat a costat inelul de logodna

Jennifer Lopez a spus "DA" pentru a cincea oara. Cantareata a fost ceruta in casatorie de catre fostul jucator de baseball Alex Rodriguez, in timpul unei vacante in Bahamas.

Cei doi si-au anuntat logodna printr-o fotografie postata pe retelele de socializare: "A spus da!", a scris Alex Rodriguez pe Instagram.

Specialistii au estimat ca inelul de logodna are intre 10 si 20 de carate, deci poate ajunge pana la 5 milioane de dolari, potrivit publicatiei Town and Country.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez formeaza un cuplu de doi ani.

Artista a fost casatorita de trei ori pana acum. In perioada 1997-1998 a fost maritata cu un ospatar cubanez, de care s-a despartit cu scandal, iar in 2006 l-a dat in judecata pentru a-l impiedica sa scrie o carte despre relatia lor.

A urmat o relatie amoroasa cu P. Diddy, dar cel caruia i-a jurat iubire in fata altarului a fost actorul Cris Judd. Si-au spus adio dupa un an, cand s-a logodit cu Ben Affleck.

In 2004, s-a casatorit cu Marc Anthony, cu care are gemeni - o fetita si un baiat - nascuti in 2008.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri