Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, cu toate bijuteriile din dotare, la sala de sport. A furat privirile cu echipamentul super mulat pe care l-a purtat

De trei decenii, Jennifer Lopez e în atenția întregii lumi. Cariera ei de actriță și cântăreață a fost în prim-plan în tot acest timp, însă și felul în care arată a fost intens discutat de nenumărate ori. J.Lo este lăudată și acum, la 54 de ani, pentru chipul fără riduri și dragostea pentru sport care o ajută să aibă un corp armonios, cu forme voluptoase.

Jennifer nu este numai preferata a milioane de oameni, ci și a paparazzilor. Nu scapă de ei nici în SUA, nici în Europa, dar s-a obișnuit atât de mult cu ei încât intră în jocul lor. Așa a făcut și zilele trecute, când a fost surprinsă în timp ce mergea la un studio de dans din Los Angeles. Îmbrăcată într-un compleu de sport foarte mulat, colanți cu talie înaltă și un top scurt, șatena nu a renunțat la accesoriile ei preferate: bijuteriile aurii, inelul de logodnă și ochelarii cu lentile mari. Mai mult, a ținut să-și pună și un ceas peste mâneca bluzei.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, în cei mai mulați pantaloni de sport. / Foto: Profimedia

Citește și: Jennifer Lopez, furioasă din cauza unei întâmplări nefericite la sală. A scăpat un cuvânt urât și și-a văzut de drum

Secretele de frumusețe ale lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a explicat că somnul este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine. Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe”, a împărtășit ea în newsletterul On The JLo.

Într-un interviu cu Elle, Lopez a afirmat că încă de acum 20 de ani lumea voia să știe ce face pentru a avea un ten impecabil și o siluetă perfectă. „Era întrebarea numărul unui pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă”, a declarat artista, care a recunoscut că aceasta a devenit și mai frecventă odată cu înaintarea în vârstă.

În fiecare zi, vedeta americană își face timp pentru a rosti citate motivaționale: „E important să-ți spui în minte lucruri pozitive, care te vor motiva, precum 'sunt tânără la orice vârstă', 'toți suntem bine'”, a mărturisit actrița din „Camerista”.

Jennifer Lopez a mai declarat că atunci când avea 20 de ani un dermatolog i-a recomandat un gel de curățare și o cremă cu factor de protecție solară: „Dacă le vei folosi de acum, pielea ta va arăta mereu bine”.

J.Lo a dezvăluit și că se trezește în fiecare zi înainte de 5:00 dimineața pentru a face sport, căci o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

Citește și: „Nici măcar nu mai arată ca ea”. Jennifer Lopez, acuzată că a exagerat cu filtrele și editarea celor mai recente fotografii

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri