jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Variety, ca la inceputul carierei sale s-a luptat cu nenumarate prejudecati.

Jennifer Lopez, dezvaluiri despre prejudecatile de care s-a lovit la Hollywood. De ce a fost respinsa pentru mai multe roluri

Jennifer Lopez a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Variety, ca la inceputul carierei sale s-a luptat cu nenumarate prejudecati.

In 1991, J.Lo. pasea in industria filmului, iar sase ani mai tarziu primea rolul Selenei Quintanilla, devenind prima actrita de origine latina care a primit un salariu de 1 milion de dolari. De atunci rolurile primite de ea s-au schimbat, insa drumul pana la succes nu a fost deloc usor.

Vedeta povesteste ca a fost respinsa pentru mai multe roluri din cauza etnicitatii sale. Actrita spune ca i s-au oferit roluri de servitoare si a fost nevoita sa asculte comentariile, facute de regizori, cu privire la fundul ei "cu adevarat mare". Mai mult, i s-a spus ca aparitia in "American Idol" este o miscare neinspirata care ii va pune in pericol cariera.

„Poate acum 30 de ani, totul era foarte ‘Oh, tu esti fata latina. Vei avea roluri in spaniola; vei juca roluri de servitoare; vei fi limitata la aceasta cutie micuta’. Este despre intrarea oamenilor in afacere – a agentilor, a managerilor, a lui Tommy Mottola a acestei lumi – ca sa crezi ca aceasta fata poate face mai multe. Dar si tu trebuie sa demonstrezi ce poti”, a povestit Jennifer Lopez.

In prezent, J.Lo. pare ca are cea mai buna perioada a vietii sale. Pe langa cariera infloritoare, ea s-a logodit cu Alex Rodriguez.

„El iubeste sa fie prezent la fiecare show. Eu merg la toate meciurile lui de baseball. Existau momente in viata mea in care cariera mergea bine, dar viata personala era doar ok. Si erau momente in care viata personala era stabila, dar cariera nu mergea asa bine. Acum este prima data cand am o aliniere frumoasa intre cele doua. Cred ca Alex mi-a adus asta.”, a afirmat Jennifer Lopez.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri